Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Ο ερχομός του γιου τους συμπλήρωσε την ευτυχία τους

Την απόλυτη ευτυχία βιώνουν τις τελευταίες ώρες η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας! Το ερωτευμένο ζευγάρι απέκτησε ανήμερα των Χριστουγέννων τον καρπό του έρωτά του και επισφράγισε την αγάπη του με τον όμορφο τρόπο! Πλέον, το 2020 είναι πολύ ξεχωριστό για την παρουσιάστρια και τον Υπουργό Υγείας, καθώς ήρθε στη ζωή ο γιος τους!

Η Τζένη γέννησε το απόγευμα της Παρασκευής ένα υγιέστατο αγοράκι και το ζευγάρι απόλαυσε τις ιδιωτικές του στιγμές χωρίς να γίνουν γνωστές 

Από την αρχή της σχέσης τους έως σήμερα, η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας επέλεξαν να διατηρήσουν πολύ χαμηλούς τόνους στη σχέση τους και να την κρατήσουν όσο το δυνατόν πιο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Έτσι έγινε και με την εγκυμοσύνη! Το αγαπημένο ζευγάρι, αν και κράτησε επτασφράγιστο μυστικό το χαρμόσυνο γεγονός, τελικά αποφάσισε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους του στα social media στα τέλη του περασμένου Αυγούστου.

“Σε μία από τις πιο απαιτητικές περιόδους, με μάχες καθημερινές στη ζωή όλων μας, έρχεται ένα δώρο Θεού να φωτίσει τη ζωή μας με τη Τζένη. Η οικογένεια μας μεγαλώνει @jennybalatsinou Είμαστε ευτυχείς, γεμάτοι αγάπη και ευγνωμοσύνη”, είχε γράψει ο Βασίλης Κικίλιας στο προφίλ του στο Instagram.

Τον Ιούνιο του 2019, η Τζένη Μπαλατσινού είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη “Μεσάνυχτα” και είχε εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία της να γίνει για τέταρτη φορά μητέρα:

“Ό,τι φέρει ο θεός και το σύμπαν. Όχι, δεν το έχω αποκλείσει. Τίποτα δεν μπορείς να αποκλείσεις στη ζωή και θεωρώ ότι όσες φορές έχουμε πει όχι, έχει έρθει κάτι να μας διαψεύσει. Οπότε, εγώ αυτό έχω πια μάθει. Δεν δίνω συμβουλές και δεν αποκλείω τίποτα.

Ο Βασίλης με βοηθάει, τον βοηθάω, κάνουμε αρκετά πράγματα μαζί. Το ωράριό του είναι πολύ έντονο αλλά έχουμε πολύ καλή επικοινωνία. Θεωρώ ότι το πιο σημαντικό σε ένα ζευγάρι είναι να μιλάει πολύ ελεύθερα ο ένας στον άλλον και να είναι αγαπημένοι”.

To love story του ζευγαριού

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας έζησαν ένα μεγάλο έρωτα, χώρισαν για λίγο, αλλά η αγάπη και ο έρωτάς τους ήταν τόσο μεγάλος που τα όποια προβλήματα ξεπεράστηκαν και πλέον απολαμβάνουν την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία! Οι δυο τους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Ιούνιο του 2019 και ο ερχομός του γιου τους επισφράγισε με τον πιο όμορφο τρόπο τον έρωτά τους.

Αν και αποτελούν ένα ζευγάρι που θέλει να κρατά τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τα χαρμόσυνα γεγονότα της ζωής τους τα μοιράζονται με τον κόσμο, όπως το παραμυθένιο τους γάμο στον Λυκαβηττό, την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης και τώρα τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειάς τους.

Read More

And More