Μαρία Λουίζα Βούρου: Παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον αγαπημένο της! Video

Το γαμήλιο mood συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα! Πριν λίγες ώρες, η Μαρία Λουίζα Βούρου ανέβηκε τα σκαλιά του δημαρχείου και επισημοποίησε τη σχέση της με τον εκλεκτό της καρδιάς της Γιάννη Παπαγεωργίου, λίγες ημέρες πριν έρθει στον κόσμο ο καρπός του έρωτά τους. Η αγαπημένη παρουσιάστρια, η οποία διανύει τις τελευταίες ημέρες της εγκυμοσύνης της παντρεύτηκε το πρωί της Δευτέρας τον άντρα της ζωής της με πολιτικό γάμο, σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Η Μαρία Λουίζα Βούρου αποκάλυψε το χαρμόσυνο γεγονός, μέσα από τα Instagram Stories της, όπου μαζί με την φίλη της Πόπη, κατευθύνονταν προς το Δημαρχείο, ώστε να παντρευτεί τον καλό της. Στο βίντεο μας έδωσε και μία μικρή γεύση από το νυφικό της αλλά και από το εντυπωσιακό της μακιγιάζ.

Δες τα στιγμιότυπα:

Η ρομαντική πρόταση γάμου

Η μέλλουσα μανούλα δέχτηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της, μέσα σε γνωστό εστιατόριο της Μυκόνου, κατά τη διάρκεια μιας απόδρασης που έκαναν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Την ώρα που απολάμβαναν το δείπνο τους, εκείνος έσκυψε προς το μέρος της και της παρουσίασε ένα υπέροχο μονόπετρο, ζητώντας της να γίνει γυναίκα του. Ο κόσμος που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο εστιατόριο και απολάμβανε την όμορφη βραδιά και τις εκλεκτές γεύσεις στα διπλανά τραπέζια αντιλήφθηκαν τι γινόταν ανάμεσα στο ζευγάρι.

Γι’ αυτό και οι θαμώνες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, με τη Μαρία Λουίζα να δείχνει πραγματικά σαστισμένη, μιας και όλα είχαν συμβεί ξαφνικά και αναπάντεχα. Αν και δεν άκουσαν τι απάντησε η όμορφη παρουσιάστρια, η λάμψη στα μάτια της μαρτυρούσε το πολυπόθητο “ναι” που του ψιθύρισε στο αυτί την ώρα που αγκαλιάστηκαν τρυφερά.

Read More

And More