Χριστιάννα Σκούρα: Η εντυπωσιακή εμφάνισή της σε καλλιστεία στην Κρήτη μετά το GNTM! [pics]

Η Χριστιάννα Σκούρα κατάφερε να ξεχωρίσει στο GNTM, τόσο με την ομορφιά όσο και με το χαρακτήρα της. Από τις οντισιόν του ριάλιτι μόδας είχε ενθουσιάσει τους κριτές. Με την ευγένεια, την υπομονή και την κατανόηση που έδειχνε ακόμα και στα αρνητικά σχόλια, έγινε μια από τις παίκτριες που κέρδισαν τη συμπάθεια της κριτικής επιτροπής και του κοινού. Όμως στην πορεία δεν τα κατάφερε σε κάποιες φωτογραφίσεις και πρόσφατα αποχώρησε από το παιχνίδι.

Η 22χρονη Χριστιάννα με καταγωγή από την Αλβανία, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Τα τρία τελευταία χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ και έχει λάβει μέρος σε τρεις διαγωνισμούς ομορφιάς. Μάλιστα έχει κερδίσει τον τίτλο Μις Αλβανία το 2016 και τον τίτλο Μις Κρήτη το 2015.

Μετά την αποχώρηση της από το Greece’s Next Top Model, η μελαχρινή καλλονή ταξίδεψε στο Ηράκλειο της Κρήτης και έδωσε το παρών στον Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ομορφιάς. Στον ίδιο διαγωνισμό πριν από λίγα χρόνια είχε κερδίσει τον τίτλο Μις Κρήτη και φαίνεται ενθουσιασμένη που γύρισε “εκεί που ξεκίνησαν όλα” όπως σημείωσε η ίδια. Το σίγουρο είναι ότι μαγνήτισε τα βλέμματα με την εντυπωσιακή εμφάνισή της, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο instagram.

, . . #greece #gntm2018 #gntmgr #cretanartproductions #cretanartmodels #misscrete #love #goodluck

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christianna Skoura (@christianna_skoura) στις

@misscrete THANK YOU! ❤️ #misscrete #love #model #gntm2018 #gntmgr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christianna Skoura (@christianna_skoura) στις

Εδώ που ξεκίνησαν όλα! #misscrete #gntm2018 #gntmgr #greece #crete

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christianna Skoura (@christianna_skoura) στις

Read More

And More