Ζέτα Μακρή: «Δέχτηκα επίθεση από χακερ στο facebook μου»!

Ζέτα Μακρή: «Δέχτηκα επίθεση από χακερ στο facebook μου»! | tlife.gr

Θύμα του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έπεσε η πρώην βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ, Ζέτα Μακρή, μετά από επίθεση που δέχτηκε από «χάκερ» στην προσωπική της σελίδα στο facebook!

To TLIFE, επικοινώνησε μαζί της και έμαθε τι ακριβώς συνέβη…

Σύμφωνα με την Ζέτα Μακρή, κάποιος μπήκε στην σελίδα της στο facebook και αφού άλλαξε την κατάσταση της από «Παντρεμένη» σε «Μπερδεμένη», άφησε μηνύματα που υπονοούσαν ότι εκείνη αναζητά ερωτικές γνωριμίες με άντρες και γυναίκες.

Η ίδια, μόλις πληροφορήθηκε προχθές το βράδυ το γεγονός, κατήργησε το προφίλ στο facebook και έφτιαξε καινούριο λογαριασμό στέλνοντας τη νέα διεύθυνση της, στους στενούς της φίλους.

Προς το παρόν, η κα Μακρή αναφέρει ότι δεν έχει κινηθεί νομικά και αυτό γιατί θέλει πρώτα να επικοινωνήσει με τον επικεφαλής της Υπηρεσίας Δίωξης του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κ. Σφακιανάκη, με τον οποίο έχει ραντεβού αύριο το πρωί. «Αύριο θα επικοινωνήσω με τον κ. Σφακιανάκη για να δω από ποιον υπολογιστή έγινε η αλλαγή των στοιχείων μου, γιατί έχω και εγώ τις υπόνοιες μου και θα κινηθώ αναλόγως», λέει η κα Μακρή στο TLIFE.

READ more