Αυτή η φωτογράφος ξέρει τι σημαίνει εγκυμοσύνη και θέλει να το μάθεις κι εσύ!

Περιμένεις να αποκτήσεις το πρώτο παιδί σου; Το δεύτερο; Το τρίτο; Και όλος ο κόσμος γύρω σου λέει ότι “λάμπεις”, πως ποτέ πριν δεν ήσουν τόσο όμορφη και ήρεμη και πως αυτή είναι η καλύτερη, πιο ευτυχισμένη και χαρούμενη περίοδος της ζωής σου! Απολύτως αληθινό, αλλά δυστυχώς αυτό δεν είναι όλη η αλήθεια! Όπως πολύ καλά θα γνωρίζεις, ειδικά αν αυτή δεν είναι η πρώτη εγκυμοσύνη σου, αυτό το διάστημα είναι ιδιαιτέρως απαιτητικό και κατά καιρούς δύσκολο και παρ’ όλη τη “λάμψη” και τη χαρά σου, πολλές φορές έχεις νιώσει πως είναι too much για σένα όλο αυτό! Και φυσικά δεν είσαι η μόνη, αλλά μέρος της παγκόσμιας κοινότητας γυναικών και μαμάδων που έχουν περάσει ή περνούν ακριβώς τα ίδια με εσένα! Το ίδιο σκέφτηκε και η φωτογράφος Danielle Guenther, διάσημη για τις οικογενειακές φωτογραφίσεις της, που αποφάσισε να δείξει με χιουμοριστικό τρόπο πως η εγκυμοσύνη δεν είναι σε καμία περίπτωση “παιδική χαρά”, αλλά διαθέτει και τις προκλήσεις της!

Γι’ αυτό και η νέα συλλογή της ονομάζεται “What the BUMP!?” και έχει ως θεματική της τις γυναίκες σε εγκυμοσύνη που έρχονται αντιμέτωπες με καθημερινές προκλήσεις από την αρχή έως το τέλος της “εννιάμηνης” αναμονής! Όπως είναι αναμενόμενο, η σειρά της family photographer και μητέρας ενός εξάχρονου αγοριού διατρέχεται από την υπερβολή και το χιούμορ σε κάθε λήψη, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν παραπέμπει σε βαθιές αλήθειες της εγκυμοσύνης!

Η συλλογή “What the BUMP!?” είναι η δεύτερη της εμπνευσμένης φωτογράφου που καταφέρνει να προσελκύσει το ενδιαφέρον και να προκαλέσει αίσθηση, αφού η πρώτη της με τίτλο “Best Case Scenario” είχε ιδιαιτέρως επιτυχημένη πορεία και εντυπωσίασε το κοινό!

Δες παρακάτω μερικές από τις πιο αστείες λήψεις της φωτογραφικής σειράς “What the BUMP!?”!

 


Μην δοκιμάσεις να καθίσεις, αν δεν είσαι σίγουρη πως μπορείς να… ξανασηκωθείς!

 


Ένας ήσυχος μεσημεριανός υπνάκος μπορεί να καταλήξει κάπως έτσι…


Μήπως να το σκεφτείς καλύτερα πριν δοκιμάσεις να κάνεις τον Κάτω Σκύλο;


Όταν υπάρχουν cupcakes και sandwiches, τίποτα άλλο δεν μετράει για σένα!


Το πρώτο τρίμηνο σε εκείνες τις… αέναες πρωινές συσκέψεις μπορεί να είναι ελαφρώς δύσκολο!


Το μόνο που ήθελες ήταν να φτάσεις εγκαίρως σπίτι με τον ηλεκτρικό, αλλά το μωρό είχε άλλα σχέδια!

Read More

And More