Εγκυμοσύνη: Τι λαχταρούσαν να φάνε οι αγαπημένες σου σταρ;

Εγκυμοσύνη και λιγούρες. Εκρηκτικός συνδυασμός. Πώς να αντισταθείς και εσύ στο γλυκό ή στο αλμυρό πιάτο που, όταν περιμένεις το μωρό σου να έρθει στον κόσμο αυτό, σε κοιτάει ακόμα πιο θελκτικά; Όμως, σε αυτή τη μάχη δεν είσαι μόνη. Αρκετές διάσημες μαμάδες, πολλές από τις οποίες θαυμάζεις σήμερα για το αψεγάδιαστο κορμί τους, την περίοδο της εγκυμοσύνης, δεν δίσταζαν να ενδώσουν στις ατασθαλίες τους. Τι λαχταρούσαν, λοιπόν, να φάνε οι αγαπημένες σου σταρ, όσο περίμεναν το μωρό τους να έρθει στον κόσμο αυτό;

 

Blake Lively

(πηγή φωτογραφίας: @aufeminin)

Το Gossip – Girl της καρδιάς σου, όσο οι μήνες προχωρούσαν, τόσο επιθυμούσε περισσότερο το γλυκό της. Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη του, ο σύζυγος της, Ryan Reynolds, δεν ήταν λίγες οι φορές που ξημερώματα έτρεχε στο πλησιέστερο μαγαζί της γειτονιάς, για να της προσφέρει μία μπάλα παγωτό σοκολάτα ή φράουλα, αλλά και αγγουράκι τουρσί, για τις πιο αλμυρές ημέρες της εβδομάδας.

 

Kim Kardashian

(πηγή φωτογραφίας: @welcometothestreetbaby)

Τα τελευταία χρόνια προσέχει τη σιλουέτα της πολύ. Πάρα πολύ. Αγαπάει το σώμα της και τις καμπύλες της. Την περίοδο, όμως, της τελευταίας της εγκυμοσύνης ανακάλυψε τη νέα της διατροφική εμμονή: τα κρουασανάκια βουτύρου. Για εννέα μήνες, η μέρα της ξεκινούσε και τελείωνε με το συγκεκριμένο τρόπο. Γλυκά, δεν μπορείς να πεις…

 

Natalie Portman 

(πηγή φωτογραφίας: Splash News)

Ο, βραβευμένος με Oscar, “Μαύρος Κύκνος”, αντιμετώπισε την περίοδο της εγκυμοσύνης με έναν πιο αλμυρό τρόπο. Μπορεί τα δικά σου μάτια να έλαμπαν μόλις σερβιριζόταν το γλυκό, η πετυχημένη ηθοποιός ενθουσιαζόταν και ζητούσε πατατάκια και οτιδήποτε περιείχε ξύδι ως βασικό συστατικό.

 

Miranda Kerr

(πηγή φωτογραφίας: revista_avantaje)

Το πρώην αγγελάκι της Victoria’s Secret, που προσέχει τη διατροφή του όσο κανένα άλλο, πήρε μία πολύ σημαντική απόφαση: να ενδώσει σε μερικές από τις ατασθαλίες της, συνδυάζοντας τες πάντα με κάτι υγιεινό. Φράουλες με σαντιγί, τάρτα λεμονιού και ζουμερή πορτοκαλόπιτα βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των επιθυμιών της.

 

Meghan Markle

(πηγή φωτογραφίας: clotildelaureclaire)

H πρώην Δούκισσα του Σάσεξ εξέφρασε με πάθος την ιδιαίτερη αδυναμία της στα γλυκά. Το μενού της “έκρυβε” πάντα cupcakes και τα σνακ της μερικά μπισκοτάκια βουτύρου.

 

Chrissy Teigen

(πηγή φωτογραφίας: @chrissyteigen)

Για μία γυναίκα που ξέρει να μαγειρεύει και να ετοιμάζει μόνη της πεντανόστιμα πιάτα, η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι γεμάτη από καλό φαγητό. Κάτι τέτοιο δεν ίσχυσε στην περίπτωση του διάσημου μοντέλου. Η αδυναμία της; Το junk – food, που για αρκετά χρόνια στερούνταν συστηματικά και (φυσικά) οι τηγανιτές πατάτες.

 

Mila Kunis

(πηγή φωτογραφίας: @preggochicks)

Μπορεί όσο είσαι έγκυος να “ξυπνήσει” η επιθυμία σου για πίκλες; Για μελιτζάνες; Ναι, αν είσαι η Mila Kunis. Τώρα, αν ο άντρας σου θα ξυπνάει πρωί – πρωί, για να σου προσφέρει τις καλύτερες, όπως ο Ashton Kutcher δεν το γνωρίζω…

 

Jessica Alba

(πηγή φωτογραφίας: Splash News)

Είχε την τύχη να περάσει το μεγαλύτερο μέρος της εγκυμοσύνης της στον απόλυτο γαστρονομικό προορισμό: το Παρίσι. Όσο, λοιπόν, βρισκόταν στην Πόλη του Φωτός, υπήρχε ένα πιάτο, στο οποίο αδυνατούσε να αντισταθεί: το κλασικό French Toast.

Εσύ τι λαχταρούσες να φας περισσότερο, όσο είχες το μωρό σου στην κοιλιά σου;

And More