Kardashian-Jenner babies: Αυτά είναι τα νέα μέλη που θα… διευρύνουν τη διάσημη οικογένεια

Keeping up with the Kardashians? Τώρα να σε δω! Γιατί πέρα από τις γνωστές κυρίες της οικογένειας, ο κόσμος ετοιμάζεται να υποδεχτεί και μερικά νέα μέλη! Και σε περίπτωση που δεν το έχεις αντιληφθεί ακόμα, να σε ενημερώσω πως σύμφωνα με τα διεθνή μίντια τρεις από τις αδερφές Kardashian-Jenner ετοιμάζονται να γίνουν μητέρες και μάλιστα οι δύο από αυτές για πρώτη φορά! Βέβαια, μέχρι στιγμής η μητριαρχική οικογένεια δεν έχει ανακοινώσει τίποτα επίσημα, ούτε έχει επιβεβαιώσει κάποια από τις τρεις εγκυμοσύνες, ωστόσο οι πηγές από το στενό περιβάλλον τους μιλούν με απόλυτη σιγουριά για καθεμία από αυτές! Και για να μην χρειαστεί να ξεκινήσεις τις προσθαφαιρέσεις και τις εις άτοπον απαγωγές, να σου πω ότι φημολογείται πως η Kim και η Khloé Kardashian, αλλά και η μικρή Kylie Jenner περιμένουν τον πελαργό και εδώ θα διαβάσεις όλες τις πληροφορίες που έχουμε μέχρι τώρα!

Kim Kardashian και Kanye West

Το “χρυσό” ζεύγος της showbiz έχει ήδη αποκτήσει δύο παιδιά -γεγονός που δεν ισχύει για τις δύο άλλες αδερφές! Η μικρή North (τεσσάρων ετών) και ο Saint (ενός έτους) είναι τα δύο παιδιά που έχει ήδη αποκτήσει η Kim. Ωστόσο, στο παρελθόν έχει μιλήσει διεξοδικά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στις εγκυμοσύνες της και για το γεγονός πως ποτέ δεν τις θεωρούσε “ευτυχισμένες περιόδους” στη ζωή της. Για αυτό, πάντα σύμφωνα με τις πηγές, το ζευγάρι αποφάσισε να αποκτήσει το τρίτο παιδί του μέσω παρένθετης μητέρας! Ήδη από τις αρχές του καλοκαιριού είχε διαρρεύσει πως η 36χρονη Kim και ο μουσικός Kanye αναζητούσαν τη γυναίκα που θα κυοφορήσει και θα φέρει στον κόσμο το μωρό τους, αλλά μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο φαίνεται πως βρέθηκε η κατάλληλη και όπως αποκάλυψε το περιοδικό People: “η οικογένεια πλέει σε πελάγη ευτυχίας”. Και ενώ επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι από το στόμα των δύο γονιών, ωστόσο στο teaser trailer του 14ου κύκλου της εκπομπής Keeping up with the Kardashians, η Kim ενώ κάνει βιντεοκλήση με την Khloé ακούγεται να της λέει: “Θα αποκτήσουμε παιδί!”. Και αυτή είναι η πιο “επίσημη” επιβεβαίωση πως το τρίτο παιδί βρίσκεται στο… δρόμο! Πάντως, όπως λέγεται στα αμερικανικά περιοδικά, το μωρό της Kim και του Kanye θα έρθει στον κόσμο κάποια στιγμή μέσα στον Ιανουάριο και μάλιστα είναι κοριτσάκι!

Khloé Kardashian και Tristan Thompson

Η 33χρονη Khloé φαίνεται πως είναι επιτέλους έγκυος, ενώ η ίδια είχε επισημάνει πολλές φορές στο παρελθόν πως ήθελε να αποκτήσει παιδιά με το σύντροφό της και διάσημο παίκτη του NBA, Tristan Thompson. Και σε αυτή την περίπτωση, οι δύο γονείς-to-be δεν έχουν απαντήσει για τον αν η είδηση ισχύει, αλλά πηγές από το φιλικό κύκλο τους είπε στο περιοδικό People: “Ναι, η Khloé και ο Tristan περιμένουν το πρώτο παιδί τους και είναι απολύτως ενθουσιασμένοι. Αυτή η εγκυμοσύνη δεν ήταν κάτι που βιάζονταν να ανακοινώσουν σε όλο τον κόσμο και μόλις τώρα άρχισαν να νιώθουν άνετα με το να το αποκαλύπτουν στο στενό κύκλο τους”. Ωστόσο, για τον Tristan δεν είναι η πρώτη φορά που θα γίνει πατέρας, μιας και πριν από περίπου ένα χρόνο καλωσόρισε τον πρώτο γιο του, που απέκτησε με την πρώην σύντροφό του. Πάντως, στο κλείσιμο του 13ου κύκλου του reality show Keeping up with the Kardashians, η Khloé αποκάλυψε πως είχε σταματήσει την αντισύλληψη, ελπίζοντας πως θα ξεκινήσει μια νέα οικογένεια! Η ευτυχισμένη μέλλουσα μανούλα λέγεται πως διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και μάλιστα δεν βιώνει μόνη της αυτή τη μοναδική εμπειρία, αφού η μικρότερη αδερφή της, Kylie, είναι επίσης έγκυος και μάλιστα στον ίδιο μήνα! Η Khloé αναμένεται να γεννήσει μέσα στο Φεβρουάριο!

Kylie Jenner και Travis Scott

O… Βενιαμίν της οικογένειας φαίνεται πως βιάζεται να γίνει μανούλα, μιας και παρ’ ό,τι είναι μόλις 20 ετών, φημολογείται πως είναι ήδη έγκυος στο πρώτο παιδί της! Και σαν μην έφτανε αυτό, κατάφερε να… συγχρονιστεί με τη μεγαλύτερη αδερφή της, Khloé! Η μικρότερη αδερφή των Kardashian-Jenners και επιτυχημένη επιχειρηματίας, Kylie, βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και, σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, θα αποκτήσει ένα κοριτσάκι με το σύντροφό της και μουσικό, Travis Scott! Στα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου, τα αμερικανικά Μέσα άρχισαν να κάνουν λόγο για την εγκυμοσύνη της μικρής Jenner, αλλά κανείς από την οικογένεια δεν έχει υποστηρίξει θετικά ή αρνητικά την είδηση μέχρι τώρα. Μάλιστα, η μητέρα της φαμίλιας, Kris, δεν δίστασε να ενημερώσει μέσω γραπτού μηνύματος στον παρουσιαστή και παραγωγό Ryan Seacrest και την εκπομπή του, Live With Kelly and Ryan, πως “η Kylie δεν επιβεβαιώνει τίποτα”. Ωστόσο, πρόσωπο του κύκλου της που απευθύνθηκε στο περιοδικό People υποστήριξε πως: “Η Kylie λατρεύει το πόσο δεμένη είναι η οικογένειά της και ανυπομονεί να κάνει το ίδιο με τη δική της οικογένεια. Αισθάνεται πανέτοιμη (να γίνει μητέρα), ειδικά από τη στιγμή που θα αποκτήσει το πρώτο παιδί της παρέα με την αδερφή της, Khloé, που επίσης είναι έγκυος. Οι δύο αδερφές αντιμετωπίζουν αυτή τη συγκυρία σαν μία εμπειρία που θα τις φέρεια κόμη πιο κοντά!”.

And More