H Coca-Cola σε προσκαλεί στο The Christmas Factory!

Η Coca-Cola βρίσκεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στο “The Christmas Factory”, το μεγαλύτερο και πιο φαντασμαγορικό event των Χριστουγέννων, που ανοίγει ξανά τις πύλες του στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων!

Έως και τις 6 Ιανουαρίου η Coca-Cola προσκαλεί τους επισκέπτες να μοιραστούν τη χαρά μέσα στο δικό της παραμυθένιο χώρο, αυτόν του Santa’s House. Εκεί, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά τον Άγιο Βασίλη και την γυναίκα του την κυρά-Βασίλενα και να ζήσουν μοναδικές, xριστουγεννιάτικες εμπειρίες!

/

Η Coca-Cola βρίσκεται στο Santa’s House, το μεγαλύτερο χώρο του “The Christmas Factory”, και υποδέχεται καθημερινά τους επισκέπτες του Άγιου Βασίλη και της γυναίκας του της κυρά-Βασίλενας. Φέτος τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γράψουν το γράμμα τους στον Άγιο Βασίλη και να του το παραδώσουν τα ίδια, καθώς και να συνομιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του. Επιπλέον, μοιράζοντας τη χαρά σε ακόμα περισσότερους συνανθρώπους τους, θα μπορούν να γράψουν μια ευχή και για τα αγαπημένα τους πρόσωπα και να την ταχυδρομήσουν στη μαγική θυρίδα του Άγιου Βασίλη!

Όλοι όσοι βοηθήσουν στο να γίνουν τα φετινά Χριστούγεννα ακόμα πιο μαγικά, θα φτιάξουν παρέα με την κυρά-Βασίλενα το παράσημο των βοηθών, το οποίο και θα μπορούν να πάρουν μαζί τους φεύγοντας. Η κατασκευή του παράσημου του Άγιου Βασίλη θα γίνεται με την τεχνική του αργαλειού, χαρίζοντας στους μικρούς φίλους στιγμές δημιουργικού παιχνιδιού και διασκέδασης.

Ακόμα περισσότερες δημιουργικές δραστηριότητες περιμένουν τους επισκέπτες και στους υπόλοιπους χώρους του “The Christmas Factory”, αφού φέτος τα Χριστούγεννα το Χωριό μεγαλώνει και γεμίζει όλους τους χώρους της Τεχνόπολης. Ατέλειωτα παιχνίδια, διαδραστικά εργαστήρια, παραστάσεις και συναυλίες είναι μερικές μόνο από τις εκπλήξεις που θα περιμένουν όλους όσοι γίνουν μέρος της μεγαλύτερης χριστουγεννιάτικης γιορτής της Αθήνας.

Αυτά τα Χριστούγεννα, μοίρασε τη χαρά!

/

Στηρίζουμε τα Παιδικά Χωριά SOS!

Για 10η συνεχή χρονιά η Coca-Cola στηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS, αναγνωρίζοντας την προσφορά τους. Έτσι, λοιπόν, το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου προσκάλεσε τα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS σε μια παραμυθένια χριστουγεννιάτικη γιορτή! Εκεί, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν ένα πρωινό γεμάτο μαγεία στο “The Christmas Factory”, όπου διασκέδασαν στο Santa’s House της Coca-Cola, αλλά και σε όλες τις δράσεις της Τεχνόπολης. Κοντά στα παιδιά βρέθηκε και ο Άγιος Βασίλης για να τους χαρίσει δώρα και να σκορπίσει ακόμα περισσότερα χαμόγελα στα πρόσωπά τους. Η Coca-Cola προχώρησε και στην οικονομική ενίσχυσή του έργου των Παιδικών Χωριών SOS, καλύπτοντας έτσι μέρος από τις καθημερινές ανάγκες τους.

Read More

And More