Αυτά είναι τα fitness θέματα που ψάξαμε περισσότερο φέτος στο Google

Η αλήθεια είναι ότι η φετινή χρονιά ήταν πολύ διαφορετική. Το ζήσαμε όλοι. Η πανδημία έκανε την εμφάνιση της στα τέλη του Φεβρουαρίου και από τότε η καθημερινότητα μας άλλαξε. Μείναμε σπίτι, δουλέψαμε από το σπίτι, γυμναστήκαμε από το σαλόνι μας, φέραμε τα πάνω – κάτω στη διατροφή μας και ξαφνικά όλες οι δουλειές γίνονταν από τον υπολογιστή (!). Όλοι μας είχαμε απορίες και όλοι μας της λύσαμε μέσω της Google. Για αυτό, και σήμερα, εκμεταλλευόμαστε την αδυναμία που έχουμε στον Δεκέμβριο ως μήνα ανασκόπησης και ρίχνουμε μία ματιά στο τι έψαξες, έψαξα, ψάξαμε φέτος σχετικά με το Fitness στην αγαπημένη μας μηχανή αναζήτησης. Ιδού η λίστα μας!

1. Διαλειμματική νηστεία
Είναι Μάρτιος, είμαστε σπίτι και ξαφνικά πολλές διάσημες γυναίκες αρχίζουν να μοιράζονται τα διατροφικά τους μυστικά. Gisele, Lady Gaga, Kendall Jenner, Jennifer Lopez. Όλες είχαν ένα κοινό: τον τελευταίο χρόνο, είχαν δοκιμάσει τη μέθοδο της διαλειμματικής νηστείας. Και κάπως έτσι αυτό το trend επανέρχεται από το παρελθόν, κάνει δυναμικό comeback και εσύ ψάχνεις να βρει τι είναι αυτό που κάνει τις σταρ του Hollywood τόσο καλλίγραμμες. 

2. Πότε ανοίγουν τα γυμναστήρια;
Ξέρω τι έψαχνες λίγο πριν το καλοκαίρι. Μα, φυσικά, ποια θα είναι αυτή η μαγική ημερομηνία που, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, θα μπορούσες να επιστρέψεις στο Fitness Room σου και να ξεφορτωθείς αυτά τα περιττά κιλάκια που πήρες στην πρώτη καραντίνα, πριν τις καλοκαιρινές διακοπές. Ξέρεις, εκείνες τις ημέρες που το βασικό σου ρούχο δεν είναι άλλο από το… μαγιό.

3. Τι είναι η κετογονική δίαιτα;
Δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύουν τα Google Searches σου την τελευταία πενταετία. Ίσως, γιατί το αυτάκι σου άκουσε ότι με το συγκεκριμένη δίαιτα μπορείς να αδυνατίσεις, χωρίς να στερηθείς τίποτα. Ονειρικό; Εδώ θα βρεις ένα ενδεικτικό μενού από τον Θαλή Παναγιώτου. 

(@adele)

4. Πώς αδυνάτισε η Adele;
Το 2020 μπαίνει και ξαφνικά η αγαπημένη τραγουδίστρια ανεβάζει μία φωτογραφία από το πάρτι γενεθλίων της κολλητής της και όλοι παρατηρούν ότι είναι μία άλλη. Τα περιττά κιλά έφυγαν, όλοι ψάχνουμε να βρούμε πώς τους είπες οριστικό αντίο και η Adele απλά εκμυστηρεύεται ότι ακολούθησε ένα ειδικό σχεδιασμένο μοντέλο της Sirtfood Diet. Τι είναι αυτό αναρωτιέσαι; Ας κάνω ένα search και για αυτό!

5. Τι είναι η Sirtfood δίαιτα;
Και κάπως έτσι η 5η θέση έχει άμεση σχέση με την 4η. Αυτό το νέο μοντέλο δίαιτας που έκανε την Βρετανίδα να χάσει 45 ολόκληρα κιλά σου κεντρίζει το ενδιαφέρον (και όχι άδικα). Εμείς, πάντως σου την είχαμε περιγράψει από νωρίς μαζί με τα μυστικά της Mrs. Someone Like You

6. Γυμναστική στο σπίτι
Δεν έχουμε μείνει και λίγο μέσα. Και συνεχίζουμε. Αν το καλοσκεφτείς, σχεδόν τη μισή χρονιά έπρεπε να βρεις διαφορετικούς τρόπους για να γυμνάσεις το σώμα σου, αφού τα γυμναστήρια έμειναν για μεγάλο διάστημα κλειστά. Και συνεχίζουν. Έτσι, έψαξες να βρεις ασκήσεις και online προγράμματα για να ροκανίσεις λίγο τους κοιλιακούς σου και όχι μόνο. Great Job!

7. Πώς θα αποκτήσω επίπεδη κοιλιά;
Και αφού ροκάνισες τους κοιλιακούς σου, έκανες ένα μικρό search για να βρεις τι άλλο μπορείς να κάνεις για να δεις την κοιλιά σου ξανά επίπεδη. Φρούτα, λαχανικά, δίαιτα, συμβουλές και μυστικά για να κλείνει το φερμουάρ του τζιν με ευκολία. Δεν φάγαμε και λίγο μέσα στο σπίτι…

8. Πόσες θερμίδες πρέπει να παίρνω μέσα σε μία ημέρα;
Άλλος αριθμός για τον άντρα, άλλος για την γυναίκα. Μην μπερδευτείς! Πάντως, το κλειδί βρίσκεται στην ισορροπημένη διατροφή. Οπότε, άσε τους αριθμούς στην άκρη και ξεκίνα τις… διατάσεις!

 

 

 

Read More

And More