Ασκήσεις στο σπίτι για να εξαφανίσεις την κυτταρίτιδα ή να… προλάβεις την εμφάνισή της

Είναι αλήθεια ότι η κυτταρίτιδα μας απασχολεί περισσότερο τους καλοκαιρινούς μήνες. Εντάξει, το χειμώνα φοράμε ένα φαρδύ ρούχο, ένα καλσόν και τα ενοχλητικά λακουβάκια καλύπτονται κάπως. Από τη στιγμή όμως, που η θερμοκρασία ανεβαίνει και τα βαριά ρούχα μπαίνουν στο πατάρι, αντιλαμβανόμαστε ότι η κυτταρίτιδα ήταν εκεί τόσους μήνες και δεν πήρε την απόφαση να μας αποχαιρετήσει.

Να ξεκινήσω με τα κακά ή με τα καλά νέα; Ας ξεκινήσω με τα κακά! Η όψη φλοιού πορτοκαλιού εμφανίζεται ή μπορεί να εμφανιστεί σε οποιαδήποτε σιλουέτα, ανεξάρτητα από τα κιλά. Είναι ένα “φαινόμενο” που υπάρχει στα γονίδια μας ή δημιουργήθηκε από κακή διατροφή και λόγω απουσίας της γυμναστικής… ανάλογα την κάθε γυναίκα!

Τα καλά νέα είναι ότι μπορούμε να εξαφανίσουμε την κυτταρίτιδα ή να κάνουμε κάτι για να μην εμφανιστεί ποτέ (σε περίπτωση που δεν έχεις). Τι; Να ακολουθήσουμε την Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Μάντη Περσάκη, σε αυτό το σούπερ σετ ασκήσεων που υπόσχεται να εξαφανίσει την κυτταρίτιδα ή να εμποδίσει την εμφάνισή της, να σμιλεύσει το σώμα και να το συσφίξει. Για να δεις τις ασκήσεις κάνε κλικ εδώ!

Για περισσότερες ασκήσεις στο σπίτι κάνε κλικ εδώ!

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

Read More

And More