Detox ασκήσεις στο σπίτι: Διώξε τις τοξίνες με αυτό το σούπερ σετ

Οι τοξίνες, δυστυχώς, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Ειδικά την περίοδο των γιορτών που τείνουμε να καταναλώνουμε περισσότερα λιπαρά τρόφιμα και γλυκά, τα πράγματα γίνονται λίγο χειρότερα. Δεν πειράζει! Η περίοδος των γιορτών ανήκει στο παρελθόν κι εμείς πλέον έχουμε “συντονίσει” το μυαλό μας στη σωστή διατροφή και στη γυμναστική… θέλω να πιστεύω!

Αυτήν την εβδομάδα η Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Μάντη Περσάκη, επιστρέφει με ένα θέμα που θα σε κάνει να ιδρώσεις, να “καθαρίσεις” τον οργανισμό σου από τις τοξίνες (η λεγόμενη αποτοξίνωση) και φυσικά να χάσεις λίπος. Ναι, η γυμναστική είναι ένας πολύ καλός τρόπος για detox, από τη στιγμή βέβαια, που ταυτόχρονα ακολουθείται μια ισορροπημένη διατροφή. Εκτός του ότι θα δεις διαφορά στο σώμα σου, θα ξεφουσκώσεις και θα γραμμώσεις, θα δεις τεράστια αλλαγή και στο δέρμα σου. Σε έπεισα; Αν ναι, κάνε κλικ εδώ και δες τις ασκήσεις!

Το θέμα μου όμως δεν θα μπορούσε να τελειώσει εδώ, μιας και έχω να σου πω κάτι τελευταίο! Αν θέλεις πιο γρήγορα και εμφανή αποτελέσματα κάνε κλικ ΕΔΩ και δες τη δίαιτα detox που δημοσιεύτηκε πριν από λίγες μέρες στο Tlife. Επίσης ΕΔΩ μπορείς να δεις συμβουλές αποτοξίνωσης και ΕΔΩ τις detox τροφές που βοηθούν αποτελεσματικά σε αυτόν τον στόχο.

Για περισσότερες ασκήσεις στο σπίτι κάνε κλικ εδώ!

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

Read More

And More