Γυμναστική στο σπίτι: 5 εύκολες ασκήσεις για να πεις αντίο στα love handles (aka λαβές του έρωτα)

Πολλοί άντρες βρίσκουν σέξι τα love handles ή αλλιώς τις λαβές του έρωτα, μιας και θεωρούν ότι αποτελούν μέρος της καμπυλότητας του γυναικείου σώματος! Εμείς από την άλλη πλευρά δεν μπορούμε να καταλάβουμε αυτήν τη θεωρία. Εμείς αυτό που βλέπουμε είναι το extra αποθηκευμένο λίπος δεξιά και αριστερά από την κοιλιά μας που πολλές φορές έχει γίνει η αιτία να αποφύγουμε ένα στενό φόρεμα ή ένα super skinny παντελόνι που πιέζει τη συγκεκριμένη περιοχή.

Σε αυτό το σημείο θέλω να σου αναφέρω ότι πρέπει να σκεφτείς τα δικά σου “θέλω” και όχι του αγαπημένου σου, ο οποίος τρελαίνεται με αυτές τις καμπύλες. Αν εσύ νιώθεις ότι το λίπος έχει συσσωρευτεί προκαλώντας ένα αντιαισθητικό αποτέλεσμα, ήρθε η ώρα να κάνεις κάτι για αυτό και να αλλάξεις τις συνήθειές σου.

Η Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Μάντη Περσάκη θα σε βοηθήσει να αποχαιρετήσεις τα love handles με αυτήν την προπόνηση. Πέντε ασκήσεις που διαρκούν λίγα λεπτά και σταδιακά θα διώξουν το extra λίπος, αν φυσικά προσέχεις τη διατροφή σου και δεν κάνεις υπερβολές. Είσαι έτοιμη;

Για να δεις τις ασκήσεις κάνε κλικ εδώ!

Για περισσότερες ασκήσεις στο σπίτι κάνε κλικ εδώ!

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

Read More

And More