Γυμναστική στο σπίτι: Ασκήσεις για χέρια – στήθος – πλάτη που γίνονται στον πάγκο της κουζίνας

Αγαπητή μου φίλη σε ένα μήνα από τώρα θα βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα. Τη γιορτινή περίοδο συνήθως φοράμε τοπ και φορέματα που έχουν τιράντες, είναι αμάνικα, strapless ή έχουν έξω την πλάτη. Και κάπου εκεί ξεκινάει πάλι το στρες του καλοκαιριού που τα μπρατσάκια και η αγύμναστη πλάτη μένουν “εκτεθειμένα”. Όπως και να το κάνουμε, στο γυμναστήριο δίνουμε περισσότερη σημασία σε γλουτούς – μηρούς – κοιλιακούς, αφήνοντας τον κορμό σε… δεύτερη μοίρα.

Η Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Μάντη Περσάκη έχει σκοπό αυτήν την εβδομάδα να σου δείξει τις ιδανικές ασκήσεις για να γυμνάσεις χέρια, στήθος, πλάτη ώμους. Όχι μόνο γιατί έρχονται Χριστούγεννα, αλλά γιατί είναι καλό να γυμνάζουμε κάθε σημείο του σώματός μας και όχι να επικεντρωνόμαστε μόνο εκεί που θέλουμε.

Για αυτές τις ασκήσεις που λες, θα χρειαστείς έναν πάγκο! Ναι, τον πάγκο της κουζίνας σου. Όση ώρα μαγειρεύεις μπορείς να κάνεις ένα ολιγόλεπτο διάλειμμα και να ξεκινάς τις ασκήσεις! Πάντως μέχρι τα Χριστούγεννα κι αν είσαι συνεπής με τις ασκήσεις, να είσαι σίγουρη πως θα έχεις δει τεράστια διαφορά στον κορμό σου!

Για να δεις τις ασκήσεις κάνε κλικ εδώ!

Για περισσότερες ασκήσεις στο σπίτι κάνε κλικ εδώ!

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

Read More

And More