ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ: Κάψε το λίπος από το εσωτερικό των ποδιών

Όταν ακούμε τη λέξη λίπος μας πιάνει πανικός. Ειδικά όταν τυχαίνει να το παρατηρούμε πάνω στο σώμα μας, τα πράγματα γίνονται πιο σοβαρά. Αυτήν τη φορά εστιάζουμε στο εσωτερικό των μηρών και συγκεκριμένα στο λίπος που “φιλοξενείται” στο συγκεκριμένο σημείο. Ξέρεις, αναφέρομαι σε αυτό το ενοχλητικό “παχάκι” που κάνει τα μπουτάκια μας να φαίνονται πιο “τσουπωτά” και γεμάτα. Τι κάνουμε λοιπόν για αυτό; Μα φυσικά φοράμε τα αθλητικά μας ρούχα και ξεκινάμε τη γυμναστική στο σπίτι…

Λοιπόν λοιπόν! Η Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Μάντη Περσάκη μας δείχνει τις ιδανικές ασκήσεις για να αποχαιρετήσουμε αυτόν τον εχθρό που μας βασανίζει, αισθητικά τουλάχιστον. Οφείλω να σου πω ότι με τη συγκεκριμένη γυμναστική στο σπίτι μπορείς να αλλάξεις εντελώς την εμφάνιση των μηρών σου, να αποκτήσεις πιο αδύνατα και καλλίγραμμα πόδια και να δυναμώσεις τους απαγωγούς σου. Όσο λοιπόν το λίπος θα εξαφανίζεται, τόσο οι πόντοι θα μειώνονται και η γράμμωση θα γίνεται πιο εμφανής.

Αφού λοιπόν σε έπεισα με τα επιχειρήματά μου, κάνε κλικ ΕΔΩ και δες τις ασκήσεις! Μπορείς να ενισχύσεις την προσπάθειά σου κάνοντας κλικ ΕΔΩ και βλέποντας μια δίαιτα για απώλεια λίπους.


ΔΕΣ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!


Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

Read More

And More