Γυμναστική στο σπίτι: Οι καλύτερες ασκήσεις για καλλίγραμμα πόδια

Τα Χριστούγεννα βρίσκονται λίγες μέρες μακριά και ήδη το πρόγραμμά σου έχει γεμίσει από καλέσματα και πάρτι. Σαν γνήσια γυναίκα, έχεις ήδη αποφασίσει τι θα φορέσεις και για ακόμα μια φορά έχεις ποντάρει στο μίνι. Φούστα, φόρεμα και σορτς είναι μερικές από τις επιλογές που έχεις. Ανοίγεις την ντουλάπα και ξεκινάς να δοκιμάζεις τα ρούχα που θα πρωταγωνιστήσουν εκείνες τις ημέρες. Φοράς το φόρεμα, κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και συνειδητοποιείς ότι κάτι δεν πάει καλά. Τα πόδια σου φαίνονται “κάπως”. Φοράς και καλσόν, αλλά το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει. Χμμμ!

Αυτή η ιστοριούλα είναι κάπως βιωματική, παρόλο που ταυτίστηκες μαζί της, καθώς την πέρασα κι εγώ. Μετά το καλοκαίρι δεν ήμασταν τόσο συνεπής με το γυμναστήριο, με αποτέλεσμα το σώμα μας να “πέσει” λίγο. Και οι περισσότερες το αντιληφθήκαμε τώρα που θα φοράμε σχεδόν καθημερινά mini γραμμές για τις ανάγκες των events που έχουμε να πάμε. Μην ανησυχείς! Μπορούμε να σώσουμε την κατάσταση ακόμα και τελευταία στιγμή.

Η σανίδα σωτηρίας μας αυτήν την εβδομάδα είναι η Yoga Instructor Ιωάννα Κολιακουδάκη. Η Ιωάννα μας παροτρύνει να κάνουμε πέντε συγκεκριμένες ασκήσεις, αν θέλουμε καλλίγραμμα πόδια σε χρόνο dt. Ξέρεις, πόδια γυμνασμένα με τέλεια γράμμωση. Γινόμαστε λοιπόν, θερμοί υποστηρικτές αυτής της γυμναστικής και ξεκινάμε από σήμερα την προπόνηση. Καλό θα ήταν και για πιο εμφανή αποτελέσματα να τις κάνουμε καθημερινά. Κάνε κλικ εδώ και δες τις ασκήσεις!

Read More

And More