Mandy Challenge (part ΙΙ): 2 εβδομάδες, 1 άσκηση τη μέρα… για τέλειους γλουτούς!

Αποδέχθηκες την πρόκληση; Αν όχι, ποτέ δεν είναι αργά για να αποκτήσεις τέλειους γλουτούς. Και η Κυριακή ή η Δευτέρα είναι μια καλή μέρα να ξεκινήσεις…

Η Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Μάντη Περσάκη δημιούργησε το πιο αποτελεσματικό challenge και σε προσκαλεί να είσαι συνεπής!

Ένας μήνας, 4 εβδομάδες δηλαδή. Τις δύο πρώτες εβδομάδες θα γυμνάσουμε γλουτούς και τις δύο επόμενες θα γυμνάσουμε κοιλιακούς. Πάμε για τους τέλειους γλουτούς… Είμαστε στη δεύτερη εβδομάδα. Αν θέλεις να δεις τις ασκήσεις της πρώτης εβδομάδας κάνε κλικ εδώ!

Τι πρέπει να κάνεις!
Το Challenge: Να αφιερώνεις χρόνο καθημερινά. Να είσαι συνεπής. Έχεις μόνο μία άσκηση τη μέρα. 100 επαναλήψεις συνεχόμενες όμως. Χωρίς να σταματήσεις! Ανάσα. Τέλος. Αύριο πάλι. Την Κυριακή (ή όποια άλλη μέρα εσύ θέλεις, ξεκουράζεσαι). Φύγαμε;

Μην ξεχνάς: Να αφιερώνεις πάντα λίγο χρόνο στην αρχή για ζέσταμα και αποθεραπεία στο τέλος της άσκησης.

 

ΗΜΕΡΑ 7η

Χέρια δίπλα στον κορμό. Το ένα πόδι πατάει κάτω, το άλλο τεντωμένο χωρίς να ακουμπάει στο έδαφος. Ανεβάζουμε κατεβάζουμε. 100 φορές στην κάθε πλευρά.

 

ΗΜΕΡΑ 8η

Χέρια δίπλα στον κορμό. Μύτες ποδιού στο γόνατο του άλλου ποδιού. Ανοίγουμε και κλείνουμε στο πλάι. 100 φορές στην κάθε πλευρά. Προσοχή να μην πέφτει η λεκάνη.

 

ΗΜΕΡΑ 9η

Σε πλάγια θέση, πόδια λυγισμένα, μύτες ποδιών τεντωμένες. Ανοίγουμε κλείνουμε το πάνω πόδι. 100 φορές στην κάθε πλευρά.

 

ΗΜΕΡΑ 10η

Σε πλάγια θέση, κάτω πόδι λυγισμένο, πάνω πόδι τεντωμένο. Λίγο πιο πάνω από το έδαφος, μύτες ποδιού τεντωμένες. Ανεβάζουμε κατεβάζουμε. 100 φορές στην κάθε πλευρά.

 

ΗΜΕΡΑ 11η

Παλάμες στο έδαφος προς τα μέσα, πόδια λυγισμένα σταθερά. Ανεβαίνουμε κατεβαίνουμε 100 φορές.

 

ΗΜΕΡΑ 12η

Στηριζόμαστε σε πέλματα και παλάμες. Τεντώνουμε μια το ένα μια το άλλο πόδι και προσέχουμε το τεντωμένο πόδι να είναι στην ίδια ευθεία με το λυγισμένο, ο κορμός σταθερός. Επαναλαμβάνουμε 100 φορές

Μείνε συντονισμένη! Συνεχίζουμε το επόμενο Σάββατο με ασκήσεις για τέλειους κοιλιακούς. Το Challenge συνεχίζεται!

Read More

And More