Θέλεις καλλίγραμμα πόδια και επίπεδη κοιλιά; Ακολούθησε βήμα – βήμα τη Μάντη Περσάκη και θα τα αποκτήσεις

Σαββατοκύριακο στο σπίτι; H καλύτερη ευκαιρία, για να φροντίσεις το σώμα σου, να γυμναστείς και εκείνα τα περιττά κιλάκια να ξεφορτωθείς. Και να αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά. Και καλλίγραμμα πόδια. Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά. Φόρεσε απλά την φόρμα σου, φτιάξε μία Playlist με τραγούδια που αγαπάς και σου φτιάχνουν τη διάθεση και ακολούθησε βήμα – βήμα την, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Μάντη Περσάκη, η οποία και φέτος θέλει να σε γυμνάσει σωστά, για να δεις αποτέλεσμα. 

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να “ξεκλέψεις” λίγο από το χρόνο σου και να φορέσεις το χαμόγελο σου. Και όταν λέμε λίγο, το εννοούμε. Γιατί, οι ασκήσεις δεν θέλουν χρόνο, αλλά τρόπο – και φυσικά – κόπο. Σήμερα, θα αποκτήσεις γραμμωμένα πόδια και θα ροκανίσεις τους κοιλιακούς σου ταυτόχρονα.

Stop! Πριν ξεκινήσεις τις ασκήσεις, μην ξεχάσεις:

  • Μην παραλείψεις να κάνεις ένα μικρό ζέσταμα, προκειμένου να αποφύγεις τους τραυματισμούς.
  • Για τον ίδιο λόγο, μην βιαστείς να ολοκληρώσεις το πρόγραμμα, παραλείποντας τις απαραίτητες διατάσεις, μετά τη λήξη του προγράμματος.
  • Επαναλαμβάνεις τις ασκήσεις, παρατηρώντας πολύ προσεκτικά την Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Μάντη Περσάκη και δεν υπερβάλλεις ως προς τον αριθμό των επαναλήψεων.
  • Μην υπερβάλλεις στον αριθμό των επαναλήψεων μέσα στην ημέρα. Η σωστή άσκηση χρειάζεται ισορροπία, μέτρο και ρυθμό. Ξεκινάμε…

Άσκηση 1

Φέρνουμε τα πόδια εναλλάξ στο στήθος για 1΄

Άσκηση 2

Λυγίζουμε – τεντώνουμε μέχρι το σημείο που δεν πονάμε για 1΄.

Άσκηση 3

Ανοίγουμε – κλείνουμε για 1′ στην κάθε πλευρά.

Άσκηση 4

Ανεβάζουμε κορμό, λυγίζουμε παράλληλα πόδια για 1′ 

Read More

And More