Yoga για προχωρημένες: Ασκήσεις για γράμμωση, καλοσχηματισμένο σώμα και ευλυγισία

Τις περισσότερες φορές σου παρουσιάζουμε αερόβιες ασκήσεις, pilates, προπόνηση για γράμμωση και γυμναστική που θα μεταμορφώσει το σώμα σου. Υπάρχει όμως, ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών που ορκίζονται στα οφέλη της yoga και πολλές φορές κάνουν μόνες τους στο σπίτι, αντί να τρέχουν σε studio και γυμναστήρια. Αν κι εσύ ανήκεις σε αυτό το ποσοστό, τότε συνέχισε να διαβάζεις γιατί η Yoga Instructor Ιωάννα Κολιακουδάκη παρουσιάζει ασκήσεις yoga για προχωρημένες. Δεν είναι ένα εύκολο πρόγραμμα, αλλά αν εξασκηθείς (σε περίπτωση που είσαι αρχάρια) σταδιακά θα δεις ότι τα καταφέρνεις.

Οι συγκεκριμένες ασκήσεις που λες, μπορεί να είναι λίγο δύσκολες, αλλά σιγά – σιγά θα ξεκινήσεις να βλέπεις την αλλαγή στο σώμα σου, το κορμί σου να γραμμώνει, η στάση του σώματος να είναι πιο σωστή, να έχεις καλύτερη ευλυγισία και οι μύες σου να καλοσχηματίζονται. Όλα αυτά αφορούν τα σωματικά οφέλη! Ως γνωστόν όμως, η yoga προσφέρει ψυχική χαλάρωση, βοηθάει πολύ την ψυχολογία, αλλά και την αυτοπεποίθηση.

Για τις ασκήσεις θα χρειαστείς ένα mat, λίγο χώρο και τα αθλητικά σου ρούχα. Πάμε να ξεκινήσουμε; ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Για περισσότερες ασκήσεις στο σπίτι κάνε κλικ εδώ!

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

Read More

And More