Σέξι Πόδια: Οι απλές ασκήσεις στο σπίτι που θα σε βοηθήσουν να τα αποκτήσεις

Τα πόδια είναι ένα από τα δυνατά σου σημεία. Θέλεις να δείχνουν σέξι τόσο με τα ψηλοτάκουνα όσο και με τα ίσια σανδάλια σου στην παραλία. Και ο μόνος τρόπος να τα αποκτήσεις είναι η άσκηση. Είμαι σίγουρη πως κατά τη διάρκεια του χειμώνα που πέρασε ακολούθησε όλες τις συμβουλές των experts στο γυμναστήριο και δεν έχασες ούτε μία επίσκεψη. Καλό όμως είναι να συνεχίσεις και στο σπίτι με συγκεκριμένες ασκήσεις για τα πόδια.

Η Η Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Μάντη Περσάκη είναι εδώ για να σε βοηθήσει. Εσύ απλά θα δεις τα video που ακολουθούν και θα αντιγράψεις τις κινήσεις. Μην ξεχνάς: Τις επαναλαμβάνεις καθημερινά. 

Με τα πόδια ανοικτά και τις μύτες προς τα έξω, ρίχνω το βάρος μου προς το ένα πόδι ώστε να λυγίσει. Προσέχω το γόνατο να μην ξεπερνάει τα δάκτυλα του ποδιού. Επαναλαμβάνω για 1’ σε κάθε πόδι.

Με τις παλάμες στο έδαφος τοποθετώ το ένα πόδι αναμεσά τους ώστε να βρίσκονται σε μία ευθεία. Έχοντας το άλλο πόδι πιο πίσω, λυγίζω- τεντώνω και τα δύο ταυτόχρονα, εκπνέοντας στο τέντωμα. Προσπαθώ να μην σηκώσω τα χέρια μου από το έδαφος. Επαναλαμβάνω την άσκηση για 1’σε κάθε πόδι.

 

Ξαπλώνω στο στρώμα με τα πόδια ανοικτά στο άνοιγμα των ώμων. Ανεβοκατεβάζω τη λεκάνη μου για 1’, εκπνέοντας στο ανέβασμα.

Παραμένω στην ίδια θέση, έχω τα πόδια λυγισμένα κοντά στο στήθος.  Με την εκπνοή τα τεντώνω προς το ταβάνι για 1’.

 

Read More

And More