Victoria και David Beckham: Η στιλιστική τους μεταμόρφωση από το 1998

Η Victoria και ο David Beckham έχουν επέτειο. Το ζεύγος είναι παντρεμένο εδώ και 19 χρόνια, οι ίδιοι όμως είναι μαζί από το 1998. Ξεκάθαρα μιλάμε για ένα από τα πιο stylish ζευγάρια, αφού οι κοινές τους εμφανίσεις είναι πάντα άψογες κι έχουν γράψει ιστορία. Οκ, στο παρελθόν έκαναν αρκετά στιλιστικά λάθη, αλλά σημασία έχει ότι εξελίχθηκαν και κατάφεραν να γίνουν το απόλυτο fashion couple.

Η επέτειός τους αλλά και η στιλιστική τους μεταμόρφωση ήταν η αφορμή για να υλοποιηθεί αυτό το θέμα. Προς τα κάτω θα βρεις εμφανίσεις του ζευγαριού από το 1998 μέχρι και σήμερα, για να θυμηθούμε τις παλιές αλλά και πιο πρόσφατες στιγμές τους. Πάμε λοιπόν, να δούμε πως ήταν στο παρελθόν, αλλά και τα looks που επέλεξαν εχθές για να γιορτάσουν την αγάπη τους.

1998

Ένα από τα πρώτα ραντεβού της Victoria και του David. Η Victoria φοράει ένα δερμάτινο μίνι φόρεμα, ενώ ο David μαύρο δερμάτινο jacket και λευκό παντελόνι.

 

1999

Εκείνο το έτος ξεκινάει και η εμμονή τους με το matchy matchy. O David με λευκό tank top και δερμάτινο παντελόνι, ενώ η Victoria με δερμάτινη φούστα και μαύρο tank top.

 

2000

Εκείνο το έτος το denim texture είχε γενικά την τιμητική του. Η Victoria επέλεξε σε αυτήν την εμφάνιση ένα total denim look και μια αλυσίδα στη μέση (hot trend τότε), ενώ ο David λευκό πουκάμισο και τζιν παντελόνι. Εκείνη την χρονιά διαλύθηκαν και οι Spice Girls.

 

2001

Το ζεύγος σε μια… μονοχρωματική εμφάνιση. Ο David με total khaki look, ενώ η Victoria με total white look. Το κοινό στην εμφάνισή τους είναι τα γυαλιά μάσκα.

 

2002

Η Victoria με sexy night look σε μαύρο χρώμα, ενώ ο David έχει επιλέξει ένα τζιν και layer στα πανωφόρια, αφού φοράει denim jacket και από πάνω δερμάτινη καμπαρντίνα.

 

2003

Μια σημαντική χρονιά για το ζευγάρι αφού ο David έλαβε το βραβείο OBE ως καλύτερος ποδοσφαιριστής στο Buckingham Palace. Η Victoria εμφανίστηκε με total black look και δεν παρέλειψε το καπέλο από το σύνολό της αφού είναι κανόνας στο πρωτόκολλο, ενώ ο David φόρεσε ένα smokin.

Το ίδιο έτος επέλεξαν και οι δύο total white looks για την εμφάνισή τους στα MTV Movie Awards.

 

2004

Στο κόκκινο χαλί του Management’s 19th Anniversary Party στο Royal Albert Hall η Victoria φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα με ασύμμετρο τελείωμα, ενώ ο David επέλεξε ένα τζιν, ένα πουκάμισο με ανοιχτά κουμπιά κι ένα βελούδινο σακάκι.

 

2005

Σε ένα event στην Πορτογαλία η Victoria επέλεξε ένα πράσινο αέρινο φόρεμα με floral στοιχεία στο πάνω μέρος, ενώ ο David ένα timeless μαύρο κοστούμι.

 

2006

Το ζεύγος στις διακοπές του στη Βενετία συνεχίζει να επιλέγει το… matchy matchy. Και οι δύο έκαναν την εμφάνισή τους με safari look σε γήινες αποχρώσεις, κλέβοντας τα φλας των φωτογράφων.

 

2007

Στα Sport Industry Awards έκαναν την εμφάνισή τους με minimal και total black looks. O David για ακόμα μια φορά δείχνει την αδυναμία του στο μαύρο κοστούμι, ενώ η Victoria επέλεξε ένα LBD.

 

2008

Στα ESPY Awards στο L.A. η Victoria επέλεξε ένα κίτρινο φόρεμα και μαύρα γυαλιά θυμίζοντάς μας την Jackie O’, ενώ ο David στάθηκε στο πλευρό της με ένα μαύρο κοστούμι (για ακόμα μια φορά).

 

2009

Στο L.A. σε ένα event της Adidas, ο David με casual look και λευκά sneakers, ενώ η Victoria επέλεξε κάτι πιο κομψό και πιο συγκεκριμένα ένα μαύρο φόρεμα και βελούδινες γόβες.

 

2010

Εκείνο το έτος τα πράγματα ήταν λίγο περίεργα για το ζευγάρι, αφού οι φήμες ότι ο David έχει πάει με άλλη γυναίκα φούντωσαν. Εδώ βλέπουμε τη Victoria να περπατάει μπροστά με στιλ σαν της Audrey Hepburn, ενώ ο David με πιο casual outfit και… σπασμένο πόδι (τυχαίο;).

 

2011

Τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν καλύτερα, αφού εκείνο το έτος η Victoria έμεινε έγκυος στην Harper. Στο ζευγάρι έδωσε το παρών στο γάμο του William και της Kate και ο φακός απαθανάτισε τον David να φοράει ένα μαύρο smoking και η Victoria ένα χαλαρό φόρεμα και πανύψηλες γόβες. Φυσικά δεν ξέχασε να προσθέσει στο στιλ της ένα καπέλο, όπως προτάσσει το πρωτόκολλο.

 

2012

Στο πάρτι του Vanity Fair μετά τα Oscar Awards, ο David επιλέγει για ακόμα μια φορά ένα διαχρονικό μαύρο κοστούμι, ενώ η Victoria ένα μάξι φόρεμα σε icy white χρώμα, με χαρακτηριστικό τα bandage στοιχεία στο πάνω μέρος.

 

2013

Στο πάρτι που διοργάνωσε η Vogue μετά τα CFDA βραβεία, ο David φόρεσε ένα μαύρο κοστούμι αφήνοντας ανοιχτά τα κουμπιά του πουκαμίσου, ενώ η Victoria έδειξε για ακόμα μια φορά την προτίμησή της στο LBD και στις μαύρες γόβες.

 

2014

Στο κόκκινο χαλί του Met Gala η Victoria έκλεψε τις εντυπώσεις με το λευκό strapless gown και τα διαμαντένια κοσμήματα που φόρεσε. Ο David τη συνόδευσε επιλέγοντας ένα λευκό σακάκι και πουκάμισο, μαύρο παντελόνι και παπιγιόν.

 

2015

Στα British Fashion Awards έκαναν και οι δύο την εμφάνισή τους με μαύρο κοστούμι. Λέτε να το είχαν συνεννοηθεί από πριν;

 

2016

Η Victoria με αυτήν την εμφάνιση απέδειξε ότι το κοστούμι είναι το απόλυτο γυναικείο ρούχο και ότι το λευκό ταιριάζει απόλυτα στην καρδιά του χειμώνα. Ο David επέλεξε να συνδυάσει το γκρι κοστούμι του με μπλε γραβάτα, σιέλ πουκάμισο και να ολοκληρώσει με ένα camel coat.

 

2017

Στο London Fashion Week η Victoria με δερμάτινο παντελόνι και μπεζ τοπ, ενώ ο David με μπεζ παντελόνι και πράσινη ζακέτα. Το κοινό στοιχείο στην εμφάνιση είναι τα λευκά τους παπούτσια.

Επίσης, το 2017 ήταν μια πολύ σημαντική χρονιά για το ζευγάρι, αφού η Victoria έλαβε το βραβείο OBE καλύτερης σχεδιάστριας στο Buckingham Palace και ο David φυσικά ήταν στο πλευρό της.

 

2018

Πριν από λίγους μήνες τους είδαμε με τέλεια looks στο βασιλικό γάμο. Η Victoria επέλεξε ένα σύνολο από την προσωπική της συλλογή, ενώ ο David ένα κοστούμι του οίκου Dior.

Οι δυο τους γιόρτασαν την επέτειο του γάμους τους, μια εβδομάδα πριν όμως η Victoria είχε ξεκινήσει την αναζήτηση του ιδανικού φορέματος. Αυτό σημαίνει έρωτας!

 

 

Read More

And More