Tie dye, earth tones, scarf prints: 3 από τις μεγαλύτερες τάσεις της νέας σεζόν στις βιτρίνες του Tlife!

Η νέα σεζόν έχει πολλά new trends κι εμείς, λοιπόν, πάντα τέτοια εποχή σου ετοιμάζουμε super θέματα, ώστε να ενημερωθείς και να αποφασίσεις τι καινούριο θα βάλεις στην ντουλάπα σου. Έτσι και σήμερα, θα ξεκινήσουμε με τις τρεις πιο δυνατές τάσεις για την σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019 , ενώ μπορείς να δεις ολοκληρωμένο το αφιέρωμα που κάναμε σε όλη την new season ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Μπορείς να δεις ρούχα και αξεσουάρ που θα σου δώσουν το ενημερωμένο style που θέλεις με κινήσεις… ματ, ώστε να αγοράσεις τα σωστά fashion items.

Scarf prints

Αν σου αρέσουν τα prints, τότε ήδη τα έχεις αγαπήσει από τη χειμερινή σεζόν. Μιλάω για τα scarf prints που ήδη από τον χειμώνα είναι στη λίστα με τα must-do. Οι Chloe, Etro και Loewe τους έδωσαν summer mood με αποχρώσεις που θυμίζουν 70s και αν θέλεις να κάνεις τη διαφορά, δεν έχεις παρά να επιλέξεις ένα τέτοιο total look.

Κάνε κλικ εδώ για να δεις τις επιλογές!

Earth Tones

Aν σου αρέσει η minimal αισθητική, τότε τα χρώματα αυτά είναι τα αγαπημένα σου και για μία ακόμη φορά θα έχουν υψηλή θέση στις καλοκαιρινές επιλογές. Χακί, μπεζ, τερακότα, όλα αυτά που θυμίζουν γήινες αποχρώσεις και δίνουν το απόλυτο neutral style στο summer look, αναδεικνύοντας πάντα την elegant πλευρά σου.

Κάνε κλικ εδώ για να δεις τις επιλογές!

Tie dye

Μία τεχνική που έρχεται από τα 70s, φέτος κάνει δυναμική είσοδο στο summer look μας και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα το φορέσουν μόνο τα κορίτσια που κάνουν surf. Ολόσωμες φόρμες, top και φούστες αποκτούν αυτό το effect, ενώ και μεγάλοι οίκοι όπως Prada, Stella McCartney και Proenza Schouler το έβαλαν στις collections τους, δίνοντάς μας μία νέα διάσταση από αυτό το super summer trend.

Κάνε κλικ εδώ για να δεις τις επιλογές!

Read More

And More