Λευκό τζιν: Μεγάλο trend και τον χειμώνα! Πώς να το φορέσεις σωστά

Με το άνετο ντύσιμο να κατέχει βασική θέση στην καθημερινότητά μας, αφού βρισκόμαστε σε καραντίνα, τα τζιν και οι φόρμες είναι τα πρώτα που σκεφτόμαστε όταν θέλουμε να βγούμε.

Το λευκό τζιν είναι το denim κομμάτι που έχει κατακτήσει την καρδιά μας εδώ και πολλές σεζόν, ενώ δεν φοριέται πλέον μόνο το καλοκαίρι αλλά και τον χειμώνα, με πολλούς και στιλάτους τρόπους. Κυριαρχεί στο street style και τα σχέδιά του ποικίλουν από κλασική γραμμή μέχρι wide leg ή crop! Όλες μας έχουμε ένα λευκό τζιν στην ντουλάπα μας και ―γιατί όχι;― θέλουμε να το χαρούμε ακόμη και τώρα που ο καιρός χειμωνιάζει.

Το λευκό τζιν ταιριάζει και στις κρύες ημέρες του χρόνου γιατί είναι φρέσκο, μοντέρνο και κομψό ταυτόχρονα. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι: τα υφάσματα που επιλέγετε για να το συνδυάσετε να είναι αποκλειστικά χειμερινά, όπως μαλλί, δέρμα, μετάξι, κασμίρ και μοχέρ, ενώ μεγάλη σημασία παίζουν τα παπούτσια και τα πανωφόρια.

Οδηγός για σωστό styling με το λευκό τζιν μέσα στον χειμώνα σήμερα, λοιπόν, και βοηθοί μας τα πιο στιλάτα it girls!

Pinterest

Το λευκό σου τζιν δείχνει άψογο με το shearling jacket σου και chelsea boots, ενώ το μπεζ χρώμα στην τσάντα κάνει πιο smooth χρωματικά το σύνολο αυτό.

@monicanoz

Tο μάλλινο μοβ jacket, που έχει και λίγο seventies ύφος, θα γίνει το πανωφόρι για το λευκό τζιν σου και θα το συνδυάσεις με μπερέ και μαύρα αρβυλάκια σε μία ωραία βόλτα στην εξοχή ή στην πόλη όταν έχει κρύο.

@monicanoz

To navy style έχει και χειμερινή εκδοχή με βασικό κομμάτι βεβαίως το λευκό τζιν και τα ριγέ πουλόβερ σε έντονα χρώματα, όπως μπλε, κίτρινο ή κόκκινο. Εδώ τα λευκά loafers δίνουν το fashion twist που αξίζει να δοκιμάσεις και εσύ.

@_jeanettemadsen_

Συνδύασε το λευκό σου τζιν με λευκό τζιν πουκάμισο ή και jacket και ολοκλήρωσε το σύνολο με λευκά μποτάκια, κάνοντας το πιο στιλάτο total white look της σεζόν.

@carodaur

Μία χειμερινή εμφάνιση με λευκό τζιν. Φόρεσε το τζιν σου με puffer jacket, καπελάκι του baseball και βεβαίως το απόλυτο παπούτσι της χρονιάς chunky chelsea boots.

@ariviere

Μια τέλεια πρόταση για σοφιστικέ εμφάνιση με λευκό τζιν: σετάρεις το αγαπημένο σου τζιν με γκρι πουλόβερ, σακάκι και τις μπότες πειρατή που έκανε super trend η Chanel!

@carodaur

To λευκό σου τζιν κάνει τέλεια …παρέα με τα γούνινα τζάκετ ειδικά αν έχουν μπεζ αποχρώσεις! Συνδύασέ τα με statement μποτάκια για πολλά likes.

@anoukyve

Λευκό και μπεζ: ένα χρωματικός συνδυασμός αξεπέραστος που, τώρα τον χειμώνα, τον πετυχαίνεις με το λευκό σου τζιν και το camel παλτό σου!

Pinterest

Eνα maxi παλτό πάντα δίνει stylish αποτέλεσμα στην εμφάνισή σου και, αν το συνδυάσεις με λευκό τζιν και snake print μπότες, τότε έχεις κάνει μία εμφάνιση που θυμίζει influencer.

Read More

And More