Απαντάμε στις στιλιστικές απορίες της εβδομάδας! Στείλε κι εσύ την ερώτησή σου

Αν έχεις απορίες για το στιλ σου, αναρωτιέσαι αν όσα έχεις στην ντουλάπα είναι φέτος στην μόδα ή θες να κάνεις ένα update στην γκαρνταρόμπα σου με την βοήθεια ενός fashion expert, τότε διαβάζεις το κατάλληλο άρθρο.

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου: για ρούχα και αξεσουάρ που έχεις στην ντουλάπα σου και σκέφτεσαι πώς θα τα συνδυάσεις σωστά, για κομμάτια που σκέφτεσαι αν πρέπει  να αποχωριστείς, για νέες αγορές που θες να κάνεις ή για κάποιες που ήδη έκανες και τώρα δεν είσαι σίγουρη αν θα συνδυαστούν με τα ρούχα που ήδη έχεις, γενικά στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου στο styling@tlife.gr και φωτογραφίες αν θες ( δημοσιεύουμε μόνο όταν θες) και η fashion editor του Τlife Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει προσωπικά σε όποια στιλιστική απορία έχεις! Τέλειο;

Eρώτηση 1

Σας χαιρετώ! Τον Ιούνιο θα βαφτίσω το αγοράκι μου σε ξωκλήσι. Θα είναι μεσημέρι. Είμαι 36 ετών και πολύ μικροκαμωμένη γενικά. Τι φόρεμα μου προτείνετε να βάλω; Το λευκό είναι καλή ιδέα; Στο σωματότυπο μου ταιριάζει είτε κοντό είτε μακρύ φόρεμα, όχι midi.

Απάντηση

Γεια σου φίλη μου! Το λευκό είναι πολύ ωραία ιδέα για μαμά σε βάφτιση. Προτιμώ το chic mini για πρωινή βάφτιση. Υπάρχουν πολλές επιλογές σε διάφορα σχέδια και με μεγάλη γκάμα τιμών. Τώρα για εσένα συγκεκριμένα, επειδή δεν έχω κανένα στοιχείο της εμφάνιση σου αν θες δοκίμασε κάποια φορέματα στείλε φωτογραφίες ( δεν θα δημοσιευτούν) και βλέπουμε μαζί τι σου πηγαίνει.

Ερώτηση 2

Γεια σας!! Τι γίνεται με εμάς που δε μπορούμε να αποχωριστούμε τα skinny jeans μας?

Απάντηση

Γεια σας! Εσείς που δεν μπορείτε να αποχωριστείτε τα skinny jean μπορείτε να βρείτε κάποια τζιν στενά κοντά στο σχέδιο του skinny και να μην φορέσετε τα 00s σχέδια που είναι τάση και είναι φαρδιά. Λύσεις υπάρχουν και όλες είμαστε ευχαριστημένες!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anouk Yve (@anoukyve)

Ερώτηση 3

Γειά σου Σοφία.Έχω πέδιλο που έχει πλατφόρμα από φελό, φοριέται ή να το αφήσω και να περιμένω να ξαναγυρίσει η τάση αυτή;

Aπάντηση

Ναι φίλη μου, θα το αφήσεις στην άκρη για φέτος και μάλλον για πολύ καιρό ακόμη διότι αυτή η όχι και τόσο κομψή τάση στα παπούτσια δεν φαίνεται να κάνει σύντομα comeback. Δες εδώ όλες τις φετινές τάσεις και βάλε στην γκαρνταρόμπα σου κάτι fresh!

Ερώτηση 4

Καλημέρα, βλέπω ότι είναι μόδα οι μάξι τζιν φούστες. Τώρα που ακόμη κάνει κρύο με τι πανωφόρι τις φοράμε;

Aπάντηση

Καλημέρα! Τις φοράμε με κοντά πανωφόρια, bomber jacket, δερμάτινα που δεν έχουν μακρύ μήκος και σακάκια που δεν είναι πολύ φαρδιά! Γενικά αφήνεις την φούστα να φανεί για να ψηλώνει η σιλουέτα σου.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek)

Eρώτηση 5

Είμαι 22 χρονών και μένω στην επαρχία. Θέλω να κάνω κάποιες αγορές για το καλοκαίρι και δεν ξέρω τι να πρωτοπάρω. Μπορείτε να με βοηθήσετε;

Απάντηση

Φίλη μας μπορείς να δεις όλες τις τάσεις σε ρούχα, παπούτσια, τσάντες, χρώματα και να κάνεις μία πρώτη λίστα με το τι χρειάζεσαι τι έχεις τι σου ταιριάζει. Άνοιξε την ντουλάπα σου δες τι δεν φοράς καιρό τώρα και βάλε νέα ρούχα ή αξεσουάρ που θα σε ανανεώσουν με βάση τα φετινά trends.

Eρώτηση 6

Έχω ένα γαλάζιο μεταξωτό πουκάμισο και θέλω να το συνδυάσω στο γραφείο αλλά όχι με μαύρο παντελόνι! Τι να βάλω;

Aπάντηση

Η εποχή αυτή είναι τέλεια για πουκάμισα. Μπορείς να το συνδυάσεις με διάφορα χρώματα και να αποφύσεις το μαύρο που δίνει winter mood. Φόρεσε το με λευκό με χακί με μπεζ  με ροζ και κάνε νέους spring συνδυασμούς που θα ξεχωρίσουν.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alex Rivière-Sieber (@ariviere)

 

 

 

And More