Θες μία ανανέωση; 7 κομμάτια που θα δώσουν στα καθημερινά σύνολά σου το ζητούμενο update

Είμαστε σε αυτό το σημείο που έχεις ήδη δει τις χειμερινές τάσεις, παρόλα αυτά ο καιρός δεν επιτρέπει ακόμη τελείως χειμερινά ρούχα, ενώ εσύ έχεις βαρεθεί το πρώτα φθινοπωρινά σύνολα που έχει βάλει ήδη μερικές φορές. Αναζητάς λοιπόν έμπνευση για τονωτικές κινήσεις στην εμφάνισή σου, στην πιο δύσκολη περίοδο του χρόνου!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα και για αυτό θα σε βοηθήσω δείχνοντάς σου σήμερα 7 κομμάτια που θα τονώσουν τα look σου με μία κίνηση. Κάποια ίσως τα έχεις, κάποια άλλα ίσως θα τα αποκτήσεις, παρόλα αυτά θα σε βοηθήσουν να “χτίσεις” μερικά ωραία σύνολα, που θα ξεφύγουν από τα καθιερωμένα τώρα που δεν ξέρεις τι να βάλεις.

Δες το απολαυστικό αφιέρωμα με look που φοράνε τώρα τα πιο στιλάτα κορίτσια στο Instagram, υιοθετώντας κάποια κομμάτια κλειδιά που σίγουρα αν κι εσύ τα προσθέσεις στην καθημερινότητά σου θα έχεις το ζητούμενο update.

@aninebing

Το jacket είναι το μεγαλύτερο ζήτημα το φθινόπωρο. Ο καιρός το απαιτεί, η ψυχολογία σου δεν θέλει να το φορέσεις ακόμη, αλλά όπως και να το κάνουμε ένα τζάκετ χρειάζεται! Τώρα πέρα από το τζιν τζάκετ και την καμπαρντίνα που είναι και τα πιο δημοφιλή αυτήν την περίοδο, ένα boxy jacket σε oversized γραμμή είναι το ρούχο που βλέπουμε περισσότερο στο Instgagram και αφήνει πάντα πολύ καλές εντυπώσεις. Σε μπεζ αποχρώσεις κυρίως, δίνει αυτήν την νέα αίσθηση που χρειάζονται όλα τα basic σύνολά σου ώστε να τα δεις διαφορετικά!

@camillecharriere

Ένα πλεκτό top με square κόψιμο στο μπροστινό μέρος και ιδιαίτερο χρώμα είναι το top που θα σου φτιάξει την διάθεση και το στιλ σου! Θα το βρεις στις περισσότερες αλυσίδες σε πολλές εκδοχές και σίγουρα θα αναβαθμίσει πολλά bottom κομμάτια, όπως το μαύρο σου παντελόνι ή τις φούστες σου, ακόμη και το κλασικό σου τζιν. Διάλεξε ένα χρώμα σε dark απόχρωση και συνδύασέ το με αλυσίδα στο λαιμό.

@vogueparis

Καρό σακάκι! Αξεπέραστη επιλογή που ίσως και να έχεις στην ντουλάπα σου ήδη. Τώρα θα το φορέσεις και θα δώσεις σοφιστικέ ύφος σε τζιν, σε μπεζ παντελόνια, σε φούστες ακόμη και σε σορτσάκια. Τα κορίτσια στο Παρίσι το φοράνε με shorts και over the knee boots δίνοντας σε ένα κλασικό κομμάτι ένα νέο sexy vibe.

@vikyandthekid

Μεγάλος γιακάς! Πλεκτό μπλουζάκι ή πουκάμισο με αυτό το ρετρό χαρακτηριστικό θα δώσει με μια απλή κίνηση εντελώς νέα εικόνα στο ντύσιμό σου! Το βλέπεις τόσο καιρό στις influencer, καιρός να το υιοθετήσεις. Ρετρό στοιχεία που φέτος κάνουν δυναμικό comeback και απογειώνουν με τον πιο χαριτωμένο τρόπο κομμάτια που έχεις στην ντουλάπα σου.

@camillecharriere

Καλσόν με πουά! Καλσόν θα φορέσεις σίγουρα τις επόμενες μέρες αφού σιγά σιγά η θερμοκρασία πέφτει. Διάλεξε λοιπόν ένα σχέδιο με πουά και στόλισε τα πόδια σου με το πιο ωραίο… print. Το πουά είναι ένα σχέδιο που συναντάμε κάθε σεζόν στα καλσόν έτσι θα το χαρείς για πολύ καιρό αρχίζοντας από αύριο.

@aylin_koenig

Πλεκτό φόρεμα! Αν δεν το έχεις ήδη μπορείς να το αποκτήσεις εύκολα και οικονομικά, αφού υπάρχουν πολλές επιλογές για όλα τα budget. Αυτό το φόρεμα έχει τη μαγική ιδιότητα να φοριέται όλη μέρα, ειδικά φέτος με τις chunky chelsea boots κάνεις τον απόλυτο συνδυασμό θηλυκού με edgy και σίγουρα τη διαφορά με την εμφάνισή σου.

@styleandthebeach

Οι φόρμες φέτος είναι το must have, εκτός από σετ, δηλαδή φούτερ και παντελόνι, φέτος μπορείς να φορέσεις μόνο το παντελόνι ή και να πάρεις μόνο αυτό. Θα σου πρότεινα ένα μπεζ χρώμα που θα το φορέσεις τώρα σαν παντελόνι με όλα σου τα πλεκτά ή άλλα top, δίνοντας στην καθημερινή σου εμφάνιση μία new casual αισθητική!

Read More

And More