6 micro trends που αν τολμήσεις αυτή την άνοιξη θα βγεις σίγουρα κερδισμένη!

Πέρα από τις βασικές τάσεις που έχει κάθε σεζόν και που εδώ στο Tlife σου έχουμε ήδη αναφέρει για ρούχα και παπούτσια, κάθε εποχή έχει μερικά ακόμη micro trends που παρακολουθούμε στο street style.

Το ίδιο στιλατα το ίδιο βολικά απλά όχι τόσο διαδεδομένα ( ακόμη) τα micro trend θα προσθέσουν σίγουρα στο στιλ σου αν αποφασίσεις να τα τα υιοθετήσεις.  Η άνοιξη του 2024 έχει μόλις αρχίσει, αλλά ήδη, έχουν αρχίσει οι fashionistas να φοράνε τόσο τα trend όσο και τα micro trend.  Aς δούμε μαζί 6 micro trend που θα φορεθούν φέτος πολυ ώστε να δώσουν fresh mood στα ανοιξιάτικα σύνολα μας.

Leopard παντελόνι

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rocío Millán (@romillanh)

Το leopard ειναι πάντα στα σταθερά μοτίβα της μόδας. Αυτή την άνοιξη όμως υπάρχει ένα leopard κομμάτι που έχει την προσοχή μας και είναι το leopard παντελόνι. Με βάση αυτό το animal print κομμάτι και ένα t shirt είσαι έτοιμη να κατακτήσεις το ανοιξιάτικο street style.

Λευκή φούστα

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tine Andrea Lauvli (@tineandreaa)

Mην νομίζεις ότι είναι νωρίς για λευκό χρώμα. Ήδη στο Insgagram τα it girls εχουν φορέσει την λευκη φούστα σε όλες της εκδοχές της. Μακριά τζιν ή full υφασμάτινη είναι το item που κυριολεκτικά αλλα΄ζει την σιλουέατ με μία κίνηση.

Γιλεκο

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Valeria (@valerie.kei)

Αν είστε σαν κι εμένα, το πιθανότερο είναι ότι έχετε ήδη επενδύσει σε ένα κομψό γιλέκο και το φοράετ πολλές σεζόν τώρα. Τέλεια γιατί θα το φορέσετε και τώρα αλλά με ένα t-shirt από μέσα αν θέλετε να πείτε «ναι» στην αγαπημέμενη micro τάση που τα fashionable κορίτσια υιοθετούν τώρα.

Butter yellow

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Darja Barannik (@darjabarannik)

Από τα παστέλ της άνοιξης το butter yellow ειναι στην κορυφή δινοντας αμέσως ένα cute αποτέλεσμα στην εμφάνιση σου. Σε ζακέτα ή πανωφόρι αυτό το χρώμα θα ανανεώσει τα color look της άνοιξης με τον καλύτερο τρόπο.

Denim on denim

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rocío Millán (@romillanh)

Ενα από τα πιο εύκολα micro trend που μπορείς να δοκιμάσεις αύριο κιόλας είναι το denim on denim .Πρακτικά φοράς 2 τζιν κομμάτια μαζί και είσιαι έτοιμη. Από τα micro trend της λίστας που έχει ήδη στην ντουλάπα σου. Τέλειο ;

Clogs

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Deborah Reyner Sebag (@thedailydeb)

To ανοιξιάτικο micto trend που μας βολεύει όχι μόνο με το στιλι του αλλά και με την πρακτικότητα του. Πιο άνετο από τις μπαλαρίνες  πιο στιλάτο από τα τα slipers φαίνεται να κερδίζε έδαφος στην ντουλάπα των fashionistas. Στην δική σου;

 

Read More

And More