Το αγαπημένο serum της Kim Kardashian κοστίζει μόνο 10 δολάρια!

Το αγαπημένο serum της Kim Kardashian κοστίζει μόνο 10 δολάρια! | tlife.gr

Το beauty routine της Kim Kardashian είναι απλησίαστο. Και για να καταλάβεις πόσο απλησίαστο είναι, να μερικοί αριθμοί στη σειρά που θα σου δώσουν μια εικόνα: τα αγαπημένα της προϊόντα μακιγιάζ στοιχίζουν συνολικά 1000 δολάρια, τα αγαπημένα της προϊόντα skincare 2000, ενώ η κρέμα που χρησιμοποιεί εντατικά είναι η Guerlain Orchidée Impériale The Cream η οποία κοστίζει 455 δολάρια το βαζάκι.

Το πολύ ευχάριστο νέο, όμως, είναι ότι υπάρχει και ένα άλλο προϊόν το οποίο α) είναι εξίσου αγαπημένο της β) καθόλου απλησίαστο! Το αντίθετο μάλιστα! Το συγκεκριμένο προϊόν κοστίζει 10 δολάρια και πρόκειται για το The Ordinary Retinoid 2% Emulsion. Λίγα πράγματα που πρέπει να ξέρεις: με τα The Ordinary έχει γίνει ένα παγκόσμιο beauty alert εδώ και μερικούς μήνες. Πρόκειται για προϊόντα που έχουν ένα βασικό συστατικό σε αυξημένη περιεκτικότητα (στην προκειμένη ρετινοειδή αλλά υπάρχουν αντίστοιχα προϊόντα με βιταμίνη C κλπ) και είναι και πολύ, πολύ οικονομικά.

Το καλύτερο part: μπορείς να τα αγοράσεις χωρίς συνταγογράφηση. Το χειρότερο part: δεν υπάρχει κατάστημα στην Ελλάδα αλλά μπορείς να τα βρεις online εδώ.

BTW: Εσύ γνωρίζεις τα The Ordinary; Είμαι ήδη στις διαδικασίες για συνέντευξη!

READ more