Site icon TLIFE

Αυτή η photo της Kristen Stewart θα σε κάνει να θες να βάλεις μπλε σκιά!

Ας μιλήσουμε για την μπλε σκιά: εκείνη την απόχρωση που όλες αποφεύγουμε σαν το διάολο το λιβάνι αλλά που όλες κάποια στιγμή στη ζωή μας την έχουμε απλώσει μέχρι το φρύδι (εκεί γύρω στα 80’s- 90’s) και που μετά είδαμε photo και είπαμε ποτέ ξανά.

Και μετά έρχεται η Kristen Stewart και αυτό το συγκλονιστικό μακιγιάζ που έκανε στην πρεμιέρα της ταινίας Still Alice και μας αλλάζει οοοοοοοοοολη μας την κοσμοθεωρία για την μπλε σκιά.

/

Και πρόσεξε κι εκείνη την λεπτομέρεια: ο make up artist της Beau Nelson εντόπισε ακριβώς εκείνη την απόχρωση που είχε το ρούχο της και την έβαλε στην εσωτερική γωνία των ματιών της!

Και αν σου αρέσει η συγκεκριμένη απόχρωση σημείωσε ότι το μακιγιάζ έγινε όλο με προϊόντα Chanel και η σκιά της εσωτερικής γωνίας δεν είναι τελικά…. καν σκιά, αλλά πρόκειται για το μολύβι ματιών Stylo Yeux Waterproof Long- Lasting Eyeliner, απόχρωση Bleu Metallique, δηλαδή αυτή…

Μήπως τελικά άλλαξες γνώμη για την μπλε σκιά; Αν όχι, κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo να δεις αυτό το how to με το πολύ sexy αποτέλεσμα στα μάτια (και έγινε όλο με μπλε σκιά). Έχεις, άρα, μια δεύτερη ευκαιρία!

© 2024 tlife.gr