Site icon TLIFE

Αυτή η makeup artist περνάει ένα τέλειο κοινωνικό μήνυμα μέσα από το instagram!

Ένα από τα τέλεια πράγματα που συμβαίνουν στα social media είναι ότι τα κορίτσια έχουν στήσει το δικό τους girls’ gang μέσα από το οποίο υποστηρίζουν η μια την άλλη! Και αυτό είναι υπέροχο. Επίσης μέσα από τα social media δεν είσαι η μόνη που πάσχει από ακμή ή ό,τι και αυτό είναι αρκετά παρήγορο!

Ας πούμε, η Bronya Humphreys είναι μια makeup artist η οποία έχει έκζεμα και η οποία φρόντισε μέσα από διάφορα πολύ εντυπωσιακά μακιγιάζ να το επικοινωνήσει με έναν πολύ δημιουργικό τρόπο, “μπουστάροντας” ταυτόχρονα την αυτοπεποίθηση πολλών κοριτσιών εκεί έξω που αντιμετωπίζουν κάτι αντίστοιχο (στην Αμερική 32.000.000 άνθρωποι έχουν έκζεμα!).

Η ίδια γεννήθηκε με έκζεμα στο πρόσωπο αλλά η κατάσταση άρχισε να χειροτερεύει όταν έμεινε έγκυος στην κόρη της: “Ήμουν πολύ στενοχωρημένη και ξεκίνησα να κάνω μακιγιάζ στο πρόσωπό μου για να το καλύψω. Στην πορεία διαπίστωσα ότι αυτό με έκανε ευτυχισμένη και πήρα την αποφάση να μην επιτρέψω σε τίποτα να με σταματήσει!” είπε στο αμερικάνικο allure ενώ έδωσε και info για δύο από τα αγαπημένα της προϊόντα τα οποία δυστυχώς δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα αλλά, σε κάθε περίπτωση, μπορείς να σημειώσεις: πρόκειται για το Simple Replenishing Rich Facial Moisturizer και την Lush Dream Cream.

Παρακάτω, μερικά από τα τέλεια μακιγιάζ που δημιουργεί στο instagram που σου τονώνουν την αυτοπεποίθηση και τελικά σου δημιουργούν αυτή τη διάθεση ότι τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει. Ή, όπως είχε πει και η Kendall Jenner όταν κυκλοφόρησαν οι photo της με ακμή: Don’t let this sh***t stop it!

© 2024 tlife.gr