Jen Team!

Jennifer Aniston: τα 10 πιο iconic κουρέματά της (γιατί όλοι συζητάμε για εκείνη)!

Είτε το πιστεύεις, είτε όχι, η Jennifer Aniston έχει τα πιο iconic κουρέματα. Και όποιον και αν ρωτήσεις, είτε αυτός ο όποιος έχει δει και τις δέκα σεζόν Φιλαράκια επί πέντε φορές, είτε όχι, σίγουρα θα ξέρει το Rachel cut, εκείνο το κούρεμα που δημιούργησε ουρές έξω από τα κομμωτήρια από κορίτσια που ήθελαν να το αντιγράψουν. Fun fact: η Jennifer Aniston το απεχθανόταν και ο κομμωτής της Chris McMillan ας πούμε ότι… δεν είχε τόσο καθαρό μυαλό όταν το έκανε!

Η Jennifer Aniston, λοιπόν, αυτές τις μέρες συζητιέται πολύ για διάφορους και διαφορετικούς λόγους: για την ερωτική εξομολόγηση που έγινε στον Brad Pitt στο πλαίσιο ρόλου (σε περίπτωση που διέφυγε της προσοχής σου, τσέκαρε εδώ), για το γεγονός ότι στα Emmy εμφανίστηκε με sheet mask και μας επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά πόσο cool είναι (εδώ) αλλά και για όλους εμάς που κάθε βράδυ βάζουμε στο Netflix λίγο Φιλαράκια για να κοιμηθούμε καλύτερα.

Για όλους τους παραπάνω λόγους αυτή είναι η καλύτερη στιγμή να θυμηθούμε τα πιο iconinc κουρέματα της Jennifer Aniston. Τσέκαρε παρακάτω…

1990: μακριά και καστανά

Λίγα χρόνια πριν γίνει η αγαπημένη μας Rachel από τα Φιλαράκια, η Jennifer Aniston είχε καστανά μακριά και σπαστά μαλλιά που έδειχναν πολύ περισσότερα και προφανώς με διάφορες και διαφορετικές τεχνικές τιθάσευσε τον όγκο.

1994: air-dry shag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αυτή είναι η Rachel στην πρώτη σεζόν από τα Φιλαράκια. Τα μαλλιά της φτάνουν μέχρι τους ώμους, το κούρεμά της έχει πολλά layers ενώ το χτένισμά της μοιάζει να έχει γίνει με γενναίες δόσεις mousse για όγκο και φυσικό στέγνωμα.

1995: The Rachel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Jennifer Aniston και ο κομμωτής της, Chris McMillan έκαναν κάτι μοναδικό: κατάφεραν να δώσουν σε ένα κούρεμα το όνομα της πρωταγωνίστριάς του και να δημιουργήσουν ολόκληρες ουρές έξω από κομμωτήρια από κορίτσια που ήθελαν να αντιγράψουν αυτό το κούρεμα.

1998: glossy curls

Ένα αγαπημένο combo των 90’s: ψαλίδι για μπούκλες και γενναίες δόσεις lipgloss! Βλέποντας αυτά τα look της Jennifer Aniston είμαστε σίγουροι ότι συνειδητοποιείς μαζί μας πως η Jennifer Aniston έχει κάνει πολλές περισσότερες αλλαγές στα μαλλιά της από όσες νομίζαμε.

2001: bob

Δύο ήταν τα huge γεγονότα που σημάδεψαν την Jennifer Aniston αυτή τη χρονιά: α) ότι παντρεύτηκε τον Brad Pitt και β) ότι έκοψε για πρώτη (και τελευταία!) φορά τα μαλλιά της τόσο κοντά, σε αυτό το blunt καρέ.

2007: φυσικές ρίζες

Η Jennifer Aniston και ο hair colorist της, Justin Anderson, επέλεξαν σκούρα ρίζα και πιο ανοιχτά, ξανθά μήκη.

2009: φράντζα- πλεξίδα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Υπάρχει ένα κοινό σημείο αναφοράς που χαρακτηρίζει όλα τα χτενίσματα της Jennifer Aniston αλλά και όλες τις εμφανίσεις της και αυτό είναι ότι είναι minimal chic. Γι’αυτό και η παραπάνω μικροσκοπική πλεξίδα που είχε κάνει στα Όσκαρ εκείνης της χρονιάς, μας εξέπληξε ευχάριστα. Επίσης διατηρεί τον chic και minimal χαρακτήρα της.

2010: βαθιά φράντζα

 

Είναι η χρονιά που όλες οι χωρίστρες μεταφέρθηκαν από τη μέση στο πλάι αλλά ας συμφωνήσουμε όλοι πως η χωρίστρα της Jennifer Aniston ήταν η καλύτερη!

2017: ashy blonde και layers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Jennifer Aniston έχει πάντα υπέροχα μαλλιά αλλά εδώ την βλέπουμε στην καλύτερη εκδοχή της!

2020: highlights

Το 2020 στα Golden Globes εκείνης της χρονιάς, η Jennifer Aniston είχε πιο έντονα και οριοθετημένα highlights που έκαναν ακόμη μεγαλύτερο contrast λόγω της πιο σκούρας βάσης.

Ποιο από τα παραπάνω θεωρείς πιο iconic;

 

Read More

And More