Γιατί ο ορός Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II είναι ο ορός που πρέπει να δοκιμάσεις τουλάχιστον μια φορά!

Γιατί ο ορός Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II είναι ο ορός που πρέπει να δοκιμάσεις τουλάχιστον μια φορά! | tlife.gr

Μια από τις συχνότερες ερωτήσεις που φτάνουν εδώ στο TLIFE είναι τι ορό να αγοράσω. Η αμέσως επόμενη είναι: γιατί να αγοράσω ορό; Αυτό το άρθρο γράφεται για να σου απαντήσουμε στις δύο συχνότερες απορίες σου.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Η κρέμα δεν αρκεί! Κάτω από την κρέμα σου πρέπει να φοράς οπωσδήποτε ένα serum ή ορό, όπως είναι στα ελληνικά. Το serum είναι μια κατηγορία προϊόντος πλούσιο σε ευεργετικά συστατικά τα οποία, μάλιστα, είναι σε αυξημένη περιεκτικότητα, το οποίο είναι πολύ λεπτόρρευστο και έχει την ικανότητα να πηγαίνει βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με την κρέμα. Φαντάσου το serum, λοιπόν, σαν μια πολυβιταμίνη που παίρνεις καθημερινά για τόνωση. Το μπουστάρισμά σου.

Πείστηκες, λοιπόν, ότι ο ορός είναι απαραίτητος και τώρα ήρθε η στιγμή να σου απαντήσουμε στην δεύτερη ερώτηση: ορός ναι, αλλά ποιος; Το πιο σοφό που πρέπει να κάνεις είναι να επενδύσεις σε ένα best seller. Ο λόγος, εξάλλου, που ένα προϊόν έχει τόση απήχηση, είναι ότι κάνει ότι υπόσχεται! Ακριβώς όπως και ο Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II της Estee Lauder ο οποίος στηρίζεται στην διαδικασία της Catabolysis- μια ανακάλυψη των εργαστηρίων της Estee Lauder.

Τι είναι η Catabolysis

Η Catabolysis είναι μία φυσική λειτουργία κυτταρικής κάθαρσης που βοηθά τα κύτταρα του δέρματος να αποβάλλουν εσωτερικά κατάλοιπα τα οποία μπορούν να προκαλέσουν φθορά -, μια διαδικασία που είναι ζωτικής σημασίας για τη ζωή των κυττάρων. Οι περιβαλλοντικοί παράγοντες στρες καθώς και οι καθημερινές λειτουργίες των κυττάρων συχνά παράγουν εσωτερικά κατάλοιπα, όπως πρωτεΐνες και μιτοχόνδρια που έχουν υποστεί φθορά. Αυτά τα κατάλοιπα είναι βασική αιτία εσωτερικής κυτταρικής φθοράς και πρέπει να αποβληθούν ώστε τα κύτταρα του δέρματος να μπορούν να λειτουργήσουν αποδοτικά και αποτελεσματικά. Οι Επιστήμονες της Estée Lauder είναι ανάμεσα στους πρώτους στον τομέα τους που έχουν αναγνωρίσει τον καθοριστικό ρόλο που παίζει ο η Catabolysis στις φυσικές λειτουργίες επιδιόρθωσης του δέρματος.Η Catabolysis, δε, ως διεργασία γίνεται καλύτερα τις βραδινές ώρες όσο εμείς κοιμόμαστε.

Και για να μην σε μπερδεύουμε άλλο με όρους, να σου πούμε πολύ απλά ότι ο Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II της Estee Lauder είναι να ενισχύει την διαδικασία αυτή και τα αποτελέσματα είναι εμφανή στον καθρέφτη σου.

Ωστόσο, κάτι ακόμη που θα λατρέψεις στον best seller ορό της Estee Lauder είναι την υφή του η οποία είναι απολαυστική αφού απλώνεται και απορροφάται τέλεια από την επιδερμίδα, ενώ ο επανορθωτικός ορός καταπραϋνει την επιδερμίδα και είναι ιδανικός για κάθε τύπο.

Αρκεί να το δοκιμάσεις μια φορά για να θέλεις να το εντάξεις για πάντα στη ρουτίνα σου!

 

 

READ more