Γιατί τα νέα Cream Lip Shine των Sephora έγιναν η νέα εμμονή της beauty editor!

Γιατί τα νέα Cream Lip Shine των Sephora έγιναν η νέα εμμονή της beauty editor! | tlife.gr

Στην ζωή δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Ας πούμε: το κραγιόν σου μπορεί να είναι μόνο ματ. Ή μόνο shiny. Και αν θέλεις κάτι πραγματικά πολύ λαμπερό για τα χείλη σου, θα πρέπει να επιλέξεις lipgloss. Και όχι κραγιόν. Αλλά αν σε ενδιαφέρει η διάρκεια, θα πρέπει και πάλι να αναθεωρήσεις! Γιατί μπορεί τα lipgloss να είναι πολύ λαμπερά αλλά θα φύγουν από τα χείλη σου με την πρώτη γουλιά καφέ.

Λοιπόν, έχω υπέροχα νέα να μοιραστώ μαζί σου! Πριν λίγες μέρες έφτασαν στο γραφείο τα ολοκαίνουργια Cream Lip Shine! Πρόκειται για μια σειρά υγρών κραγιόν από τα Sephora τα οποία κυκλοφορούν σε δέκα αποχρώσεις και συγκεντρώνουν όλα τα παραπάνω, με το παραπάνω! Μέτρησε: έχουν την ένταση χρώματος που μόνο ένα κραγιόν μπορεί να εξασφαλίσει στα χείλη σου και την λάμψη ενός gloss. Επίσης, ενυδατώνουν τα χείλη σε βάθος χάρη στο έλαιο αβοκάντο που περιέχουν. Και last but not least: έχουν πλούσια κρεμώδη υφή που σου προσφέρουν άνεση στα χείλη!

Κι επειδή, όπως ξέρεις, σε αυτήν εδώ τη στήλη δεν γράφεται τίποτα προτού δοκιμαστεί, στο αμέσως επόμενο λεπτό δοκίμασα όλα τα Cream Lip Shine. Αν έπρεπε, λοιπόν, να καταλήξω στα τρία αγαπημένα μου, αυτά είναι: η απόχρωση no 1 που αποτελεί το τέλειο nude και σετάρεται ιδανικά με πιο σκούρα και έντονα μάτια.

Η απόχρωση no 6, ένα flashy κοραλί γιατί είναι το χρώμα του 2019 σύμφωνα με το Pantone και γιατί, κυρίως, διώχνει την θαμπή όψη του Χειμώνα από το πρόσωπό μου.

 

Η απόχρωση no 10, ένα μοβ που με εξέπληξε ευχάριστα γιατί δεν περίμενα ποτέ ότι ένα τέτοιο χρώμα θα μου πήγαινε!

 

 

Όπως σου είπα, τα Cream Lip Shine κυκλοφορούν όχι σε μια αλλά σε δέκα διαφορετικές αποχρώσεις, κοστίζουν €11.95 και άρα μπορεις να επενδύσεις σε περισσότερες από μια για το μακιγιάζ χειλιών σου!

Last chance info: είναι τόσο άνετα και τόσο ενυδατικά που έχουν αντικαταστήσει το lip balm μου!

Ανακάλυψε τα όλα στο www.sephora.gr και κατέβασε οπωσδήποτε στο κινητό σου το Sephora Greece Mob App για να έχεις συγκεντρωμένα όλα τα αγαπημένα σου καλλυντικά από τα Sephora!

Φωτογράφος: Αλέξανδρος Μακρής

Makeup: Ελισάβετ Σπυριδάκη

Ευχαριστούμε πολύ το Make Up Lab by Yiannis Marketakis

 

READ more