Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με ένα ραντεβού για μασάζ! Εχμ, δωρεάν!

Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με ένα ραντεβού για μασάζ! Εχμ, δωρεάν! | tlife.gr

Σε αυτή την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου το mood μας είναι αρκετά διαφορετικό, και είναι αυτό: you should go and love yourself! Μάλιστα, ξέρουμε και πώς θα κάνουμε πράξη τους στίχους του Justin Bieber!

Η Aveda, ένα από τα πιο αγαπημένα brand στην φροντίδα των μαλλιών (κυρίως) μας δίνει την δυνατότητα να κλείσουμε ραντεβού για μασάζ. Best part: αυτό το μασάζ είναι ΔΩΡΕΑΝ! Ακολουθούν τα απαραίτητα info.

Η αγιουρβεδική σοφία και η προηγμένη επιστήμη σε απολαυστικές καμπίνες ολιστικής ομορφιάς προσώπου από την Aveda στο Attica Golden Hall και στο Attica Τσιμισκή την εβδομάδα του Αγίου Βαλεντίνου. Συγκεκριμένα Τρίτη 12/2 έως και Σάββατο 16/2 από τις 11:00 έως τις 18:00.

Η δωρεάν περιποίηση αγιουρβέδικης ολιστικής ομορφιάς που προσφέρει η Aveda περιλαμβάνει:
– Facial Massage με καθαρισμό, λάμψη, αποτοξίνωση και αναζωογόνηση, λεμφικό μασάζ προσώπου με αγιουρβέδικες πρακτικές που περιλαμβάνουν μάσκες, έλαια και φυσικούς ορούς, ζεστές πετσέτες και βιολογικά αιθέρια έλαια.

– Stress fix rituals: Τελετουργίες μασάζ εμπνευσμένες από την Αγιουρβέδα σε αυχένα, χέρια, ώμους με αρωματοθεραπεία και Chakra Mists

– Scalp Check: Η ψυχή βρίσκεται στη κορυφή, τα μαλλιά μας θέλουν να λάμψουν για την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας! Με το scalp check μπορείς να ανακαλύψεις τις ανάγκες του τριχωτού και των μαλλιών σου μέσω ειδικής διαγνωστικής κάμερας και μετά την περιποίηση απόλαυσε και hair styling στο counter της Aveda

Για ραντεβού κάλεσε: Αveda Attica Golden Hall 211.1814053 | Αveda Attica Τσιμισκή 231.1819119
Οι θέσεις είναι περιορισμένες!

 

READ more