3 must καλοκαιρινά μακιγιάζ και πώς να τα συνδυάσεις με τα ρούχα σου!

Τι γίνεται όταν η γκαρνταρόμπα μπλέκεται με το νεσεσέρ σου; Όταν το chic παύει να είναι σημείο αναφοράς για το skirt suit σου και έχει πλέον να κάνει με τα χρώματα μακιγιάζ που θα διαλέξεις; Φέτος, οι τάσεις στο make up εμπνέονται από το στιλ μας και χωρίζονται σε τρεις βασικές κατηγορίες, εξηγεί ο Μάρκος Κούγκας, make up artist & product consultant για την Toyoko Cosmetics. Chic, classic και casual λοιπόν, όλα σε παλ φόντο!

I’m… chic of it!


Η έμπνευση: Οι ψηφιακές εκτυπώσεις και τα ολογράμματα μετατρέπονται σε πηγή έμπνευσης για ένα αποτέλεσμα κομψό και εντυπωσιακό χωρίς κραυγαλέες υπερβολές. Less is more!
Η χρωματική παλέτα: Εδώ κυριαρχούν οι ψυχροί τόνοι. Midnight green, γήινα και απαλά ροζ δημιουργούν ένα παιχνιδιάρικο κόσμο.
Δεν μπορώ χωρίς: Μια σκιά σε μορφή πούδρας και midnight green απόχρωση. Την απλώνεις σύρριζα στο κάτω βλέφαρο και τονίζει υπέροχα τη μαυρισμένη σου επιδερμίδα τους καλοκαιρινούς μήνες.
Φόρεσέ το: Με το μικρό μαύρο φόρεμα και ένα μαντήλι στο λαιμό που θα έχει στοιχεία αυτών των αποχρώσεων.
Classic is fantastic!


Η έμπνευση: Τα χρώματα της φύσης “εισβάλλουν” στο νεσεσέρ μας και απογειώνουν το στιλ μας.
Η χρωματική παλέτα: Καθαριότητα και γήινα χρώματα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο εδώ. Οι συνδυασμοί είναι περίεργοι και πολύ ιδιαίτεροι. Καστανοί, πράσινοι και γαλάζιοι τόνοι συνδυάζονται με γκρι αποχρώσεις της ομίχλης και δημιουργούν μια έντονη αίσθηση μυστηρίου.
Δεν μπορώ χωρίς: Μια παλέτα με σκιές σε αυτές τις αποχρώσεις. Χωρούν και στα πιο λιλιπούτεια clutch bags και μπορείς να πειραματιστείς μαζί τους χωρίς όρια, δημιουργώντας κάθε φορά τους δικούς σου νέους τόνους.
Φόρεσέ το: Με μια pencil skirt και λευκό πουκάμισο. Ένα σύνολο κλασικό που έρχεται σε αντίθεση με το ιδιαίτερο μακιγιάζ των ματιών σου.
Το casual του μέλλοντος

Η έμπνευση: Τα casual χρώματα εμπνέονται από την τεχνολογία, τα digital prints των ρούχων, τα χρώματα των μαγιό αλλά και τα φώτα της νύχτας και του clubbing και μας συστήνουν σε ένα νέο, φουτουριστικό στιλ.
Η χρωματική παλέτα: Αποχρώσεις του κόκκινου, μαλακά ροζ, ουδέτερα μοβ, χυμώδη πορτοκαλί, αλλά και όλες οι φωτεινές αποχρώσεις είναι απαραίτητες για την επίτευξη ενός smart casual μακιγιάζ. Επιπλέον, το λευκό και το λουλακί μπλε παραμένουν σε μεγάλο βαθμό στο επίκεντρο.
Δεν μπορώ χωρίς: Το πορτοκαλί έντονο κραγιόν με την glossy υφή και τη λευκή σκιά στην κόγχη του ματιού που προσδίδει λάμψη και υγεία στο πρόσωπο.
Φόρεσέ το: Με loose jean, λευκό t-shirt και σταυρωτό blazer. Η πιο διαχρονική και λατρεμένη εκδοχή του casual ντυσίματος!

Read More

And More