Η Kylie Jenner άφησε ένα… ρομπότ να της κάνει το μακιγιάζ και ιδού το αποτέλεσμα!

Η Kylie Jenner άφησε ένα… ρομπότ να της κάνει το μακιγιάζ και ιδού το αποτέλεσμα! | tlife.gr

Αυτό είναι το πιο ιδιαίτερο μακιγιάζ που έχεις δει μέχρι σήμερα. Αλλά να που στο μέλλον θα βλέπεις ολοένα και περισσότερα τέτοια! Η Kylie Jenner φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Dazed αλλά το concept ήταν πολύ, πολύ ιδιαίτερο!

Για την παραγωγή αυτή ο φωτογράφος Daniel Sannwald συνεργάστηκε με το Beauty_GAN, ένα πρόγραμμα ομορφιάς. Με πολύ απλά λόγια, προκειμένου να γίνει αντιληπτό, το Beauty_GAN αυτό που κάνει είναι να αναλύει περισσότερα από 17.000 beauty post που έχουν ανέβει στο instagram και να δημιουργεί μοναδικά beauty looks (μακιγιάζ και μαλλιά) χωρίς την βοήθεια του ανθρώπου.

Έτσι, λοιπόν, η Kylie Jenner φωτογραφήθηκε με πολύ ήπιο μακιγιάζ από τον φωτογράφο κι έπειτα οι φωτογραφίες της επεξεργάστηκαν από αυτό το beauty πρόγραμμα. Το αποτέλεσμα μπορείς να το δεις παρακάτω!

Ο Lukas Rudig, creative director του περιοδικού, περιγράφει την φωτογραφία αυτή ως μια συνεργασία ανάμεσα στον φωτογράφο, το μηχάνημα και τα social media: «Αυτό που κάνει το μηχάνημα είναι να ζωγραφίζει το πρόσωπό της όπως πιστεύει ότι έπρεπε να είναι στις selfie. Για να κάνω την εξής μεταφορά: το Beauty_GAN είναι σαν ένας καθρέφτης της pop κουλτούρας, αλλά η αντανάκλαση του εαυτού σου που σε κοιτάει πίσω δεν είναι αυτό που περίμενες να είναι γιατί μαθαίνουμε σε ένα μηχάνημα να μας βλέπει, αλλά όχι με τον τρόπο που βλέπουμε εμείς τους εαυτούς μας!».

Πώς σου φαίνεται το μακιγιάζ της Kylie Jenner από ένα ρομπότ; Ανυπομονώ για την στιγμή που αυτό το μηχάνημα θα γίνει massive ώστε να το δοκιμάσουμε κι εμείς!

 

READ more