Προϊόν-θαύμα! Λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι!

Προϊόν-θαύμα! Λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι! | tlife.gr

Όλο τον χειμώνα κατανάλωνες τόνους λιπαρών τροφών αλλά δεν σε ένοιαζε γιατί τα φαρδιά σου παντελόνια και τα χοντρά παλτό ήταν το «όπλο» σου που κάλυπτε κάθε ατέλεια. Τώρα, όμως, μετανιώνεις οικτρά για τις ατασθαλείες σου, γιατί ουδέν κρυπτόν υπό το… μαγιό! Κι όμως, ακόμη προλαβαίνεις! Σε πρόσφατη έρευνα αγοράς ανακαλύψαμε το Rodial Body Sculpture, το προϊόν που λατρεύει η Kylie Minogue (μάλιστα, το αγάπησε τόσο πολύ που έγραψε στους προμηθευτές για να τους το πει!).

Τι κάνει
Περιέχει στη σύνθεσή του ενεργητικά βίο-θαλασσίνα και πρωτεΐνες σιταριού σε πολύ υψηλά επίπεδα τα οποία τροποποιούν την κρέμα σε μορφή βαθιάς θεραπείας. Παράλληλα, βοηθάει στη δέσμευση των τοξινών και την έκκρισή τους από το σώμα αλλά και στην τόνωση και την φυσική σφριγηλότητα της επιδερμίδας. Σε απλή γλώσσα, το σώμα αποβάλλει οτιδήποτε περιττό και το περίγραμμά του γίνεται ομοιόμορφο.
Κλινικές έρευνες απέδειξαν ότι χρησιμοποιώντας αυτό το προϊόν για 30 συνεχόμενες ημέρες πρωί και βράδυ, η κυτταρίτιδα μειώνεται κατά 80% ενώ επιτυγχάνεται απώλεια ενός εκατοστού από την προβληματική περιοχή των γλουτών.

Πώς το χρησιμοποιείς
Για 30 συνεχόμενες ημέρες, άπλωσε μικρή ποσότητα πρωί και βράδυ μόνο στις περιοχές που παρουσιάζουν πρόβλημα. Συνέχισε για συντήρηση 3-4 φορές την εβδομάδα.

Κοστίζει €106.76 και θα το βρεις στα Beauty Works.

READ more