Αν κάνεις το ντεμακιγιάζ σου μόνο με μαντηλάκια πρέπει να δεις οπωσδήποτε αυτό

Αν παρακολουθείς εντατικά αυτήν εδώ τη στήλη θα ξέρεις ότι είμαστε τεράστιοι οπαδοί του double cleansing, δηλαδή του διπλού καθαρισμού! Και αυτό γιατί με τον πρώτο καθαρισμό που θα κάνεις στην επιδερμίδα σου χρησιμοποιώντας κατά πάσα πιθανότητα ένα balm προσώπου και ένα flannel (βρεγμένη πετσέτα με ζεστό νερό που έχεις στραγγίξει) θα αφαιρέσεις όλο το μακιγιάζ και αν δεν έχεις βαφτεί θα αφαιρέσεις τους περιβαλλοντικούς ρύπους και τα υπολείμματα από την αντηλιακή σου. Έπειτα, με τον δεύτερο καθαρισμό που θα κάνεις με gel και νερό θα αφοσιωθείς στον καθαρισμό της επιδερμίδας σου αυτής καθεαυτής και θα καθαρίσεις και σε βάθος τους πόρους σου. 

Υπάρχει, λοιπόν, η παραπάνω σωστή μέθοδος και υπάρχει και εκείνη η ομάδα των ανθρώπων που χρησιμοποιούν απλώς μαντηλάκια ντεμακιγιάζ. Γιατί δεν πρέπει να το κάνεις; Δες παρακάτω το παράδειγμα με το πορτοκάλι!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Byrdie (@byrdie)

Η επιδερμίδα μας είναι σαν το πορτοκαλί και μπορεί εσύ να μην το βλέπεις με γυμνό μάτι, αλλά όταν αφαιρείς το μακιγιάζ σου μόνο με μαντηλάκι, στους πόρους μένουν υπολείμματα οι οποίοι τελικά τους φράζουν με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σπυράκια! Τώρα ξέρεις γιατί πρέπει να κάνεις double cleansing κι εδώ μπορείς να μάθεις περισσότερα γι’αυτό!

 

 

 

Read More

And More