Το μακιγιάζ που θα αντιγράψουμε αυτό το Σουκού!

Η συνονόματή μου, Natasha Poly, είναι υπερταλαντούχα! Γιατί εκτός από top model και το ταλέντο της πόζας και του cat-walk-ing (?) έχει εξαιρετική ικανότητα και στο να βάφεται μόνη της και μάλιστα να κάνει τέλεια μακιγιάζ. Όπως αυτό εδώ το look που πρόκειται για ένα super edgy eyeliner με τραβηγμένες γωνίες σεταρισμένο με glittery σκιά στις κόγχες.

Μάλιστα, για να κάνει το έργο μας πιο εύκολο, η ίδια πόσταρε και τα προϊόντα τα οποία χρησιμοποίησε για αυτό το look. Συγκεκριμένα πρόκειται για το Liquid Eyeliner Hourglass και την Silver Eyeshadow από την σειρά Metalmorphosis 005 της Pat McGrath.

Ok! Στην πραγματικότητα δεν μας διευκόλυνε καθόλου γιατί κανένα από αυτά τα προϊόντα δεν υπάρχουν στην Ελλάδα ΑΛΛΑ είμαστε εμείς στις υπηρεσίες σου! Το mega gadget που σου δείχνουμε εδώ είναι αυτά τα stencils για να απλώσεις το eyeliner! Απλώς τα κολλάς στο μάτι, ζωγραφίζεις από πάνω και αφού αφαιρέσεις έχεις αυτό το edgy αποτέλεσμα στο κινητό βλέφαρο!

Τα Eye Candy Stencils κοστίζουν 13.60 ευρώ, το κάθε πακέτο περιέχει 12 φύλλα, δηλαδή 24 μεμονωμένα stencils, και τα βρίσκεις αποκλειστικά στην Ελλάδα από την Make Me Up, δηλαδή εδώ!

Read More

And More