Μικρό μυστικό για να γίνει πιο νόστιμο το γιουβέτσι…

Θέλεις να φτιάξεις λαχταριστό γιουβετσάκι στο φούρνο με μανέστρα…
Και μια και θα είναι και η σπεσιαλιτέ του τραπεζιού, θέλεις να κάνεις ό, τι περνά από το χέρι σου για να είναι μοναδικό. Πριν ξεκινήσεις να το ετοιμάσεις κάνε το εξής trick και θα είσαι σίγουρη πως θα έχεις το πιο μαλακό και νόστιμο γιουβέτσι που έφαγες ποτέ:

Άλειψε το κρέας σου με ελαιόλαδο και άφησέ το στο ψυγείο για 12 ώρες. Το κρέας θα απορροφήσει το ελαιόλαδο, θα μακαλώσει και θα σου δώσει όλες τις αντιοξειδωτικές ιδιότητές του. Αν μάλιστα λαδώσεις το κρέας σου κομμένο σε μερίδες, μπορείς και να το σοτάρεις χωρίς επιπλέον λάδι και να γίνει ακόμη πιο υγιεινό.

Read More

And More