Γιατί η Victoria Beckham σταμάτησε να μαυρίζει!

Η Victoria των Spice Girls δεν έχει καμία σχέση με την Victoria την σχεδιάστρια (που πουλάει μια τσάντα για 3.000 ευρώ, ή κάπου εκεί, τέλος πάντων!). Παλιά ήταν sexy, τώρα προσπαθεί να βγάλει έναν πιο συγκρατημένο και chic εαυτό. Αλλά και στις δύο περιπτώσεις… ξινούλα! Αλλά πάντα της είχαμε αδυναμία!

Όμως, όπως παρατηρείς στις photo, η μεγαλύτερη αλλαγή που έχει γίνει πάνω της είναι στο χρώμα της επιδερμίδας της. Παλιά η Victoria ήταν πάντα ηλιοκαμμένη. Είτε από τα self tan είτε τα solarium. Τώρα, είναι αρκετά λευκή και υποψιάζομαι μάλιστα πως έχει αντικαταστήσει τις κρέμες αυτομαυρίσματος με αντηλιακές με πολύ υψηλό SPF.

Γιατί, όμως, η Victoria σταμάτησε να μαυρίζει; “Δεν φοράω self tan και δεν κάνω solarium πια. Κάποιες φορές το δέρμα μου γινόταν πορτοκαλί, αλλά αυτό είναι σίγουρα ένα look που ανήκει στο παρελθόν! Όταν είσαι πολύ μαυρισμένη δείχνεις και πιο γερασμένη και, τολμώ να πω, μοιάζεις πολύ με γυναίκα ποδοσφαιριστή! Υποστήριξε το φυσικό σου χρώμα!”, είπε η Victoria στο Hello.

Αλλά πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω η έκφραση “μοιάζεις πολύ με γυναίκα ποδοσφαιριστή” τι μπορεί να σημαίνει. Μήπως θεωρεί τις γυναίκες ποδοσφαιριστών λιγότερο κομψές από εκείνη; Καμία ιδέα κανείς;

Read More

And More