Οι διαπραγματεύσεις Ζέτας – ΑΝΤ1 συνεχίζονται ! Ποια φέρεται να είναι η αντικαταστάτριά της στο “Dancing”;

Σε θρίλερ και μάλιστα σε θρίλερ για γερά νεύρα, τείνει να εξελιχθεί η διαπραγμάτευση της Ζέτας Μακρυπούλια με τον ΑΝΤ1. Βλέπετε, οι μέρες μπορεί να παιρνούν και ο χρόνος να πιέζει πια ασφυκτικά, όμως, η οριστική απάντηση της γνωστής παρουσιάστριας προς το κανάλι, δεν λέει να έρθει.

Οπως σας έχω ξανά γράψει τις τελευταίες ημέρες, αυτό το θρίλερ των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στην Ζέτα και τους Αντεννικούς ξεκίνησε, μετά τα ραντεβού που έκαναν για την παρουσίαση του “Dancing” και τις… “κουρεμένες” αποδοχές που της πρότειναν, οι οποίες σημειωτέον ,ήδη, από πέρσι είχαν “ψαλιδιστεί” κατά 20,% !

Τα χρήματα ,λοιπόν, που προτάθηκαν στην Ζέτα, δεν την… ενθουσίασαν με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ένας κύκλος μαραθώνιων επαφών, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή, τηλεοπτική τομή και η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός και να παραμείνει στην παρουσίαση του σόου και η αμοιβή της να προσαρμοστεί σύμφωνα με τον φετινό πετσοκομμένο προυπολογισμό που έχει εγκριθεί από το κανάλι για την παραγωγή του συγκεκριμένου προγράμματος.

Και ενώ την τελική της απόφαση όλοι εκεί στο Μαρούσι την περίμεναν το αργότερο μέχρι την Τετάρτη το βράδυ (κάτι για το οποίο σας είχα γράψει σχετικά…) τελικά αυτή η απόφαση δεν ήρθε, με αποτέλεσμα οι Αντεννικοί να αναγκαστούν να αναβάλουν για δεύτερη, συνεχόμενη φορά τα προγραμματισμένα γυρίσματα για το διαφημιστικό τρέιλερ του σόου, το οποία ήταν να γίνουν χθες και τώρα;

Τώρα έχουν μετατεθεί για το Σάββατο, μιας και αύριο λήγει αυτό το νέο dead-line που έχει δοθεί στην Ζέτα, για να τους απαντήσει.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ήδη, έχει ξεκινήσει και όσο πάει και φουντώνει η σεναριολογία για το ποια μπορεί να είναι η πιθανή αντικαταστάτρια της Ζέτας στο “Dancing”, το οποίο αφού περάσει πρώτα από αυτά τα… σαράντα κύματα, σχεδιάζεται να κάνει πρεμιέρα την Πρωταπριλιά.

Ετσι, λοιπόν, σύμφvνα με τα όσα ακούγονται, η Βίκυ Καγιά είναι λέει η επικρατέστερη για να φορέσει τα… καλά της και να μας υποδεχτεί στην τρίτη τηλεοπτική έκδοση του “Dancing” ! Λέτε;

Read More

And More