Βραβεία Grammy 2011! Τι φόρεσαν οι επώνυμες; Ψήφισε την πιο καλοντυμένη!

Τα Βραβεία Grammy του 2011 θα μείνουν στην ιστορία της μουσικής για ένα τεράστιο αυγό, που γρήγορα όμως εκπλάφθηκε και από μέσα βγήκε η Lady Gaga.

Μετά από το φόρεμα από κόκκινο κρέας στα MTV, τι; Μα φυσικά ένα τεράστιο αυγό! H Lady Gaga επιχειρεί να ξεπεράσει τον εαυτό της! Εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί μέσα στο οωειδές όχημά της, το οποίο κουβαλούσαν 4 μοντέλα σε στιλ Κλεοπάτρας! Η Gagalou εμπνεύστηκε τόσο από την Κλεοπάτρα όσο και από το Star Trek και εκεί μάλλον οφείλονται τα ειδικά εφέ που έχει κάνει στο πρόσωπο και στους ώμους της.

Η Rihanna έφερε μαζί της και τον ορισμό του star quality στο κόκκινο χαλί και στη σκηνή των 53ων Βραβείων Grammy! Σε πρώτο πλάνο ντύθηκε με τη μεγαλοφυή δημιουργία του Jean Paul Gaultier (από τα πιο ωραία φορέματα που έχουμε δει στο κόκκινο χαλί). Ακολούθησαν διάφορες εμφανίσεις ενδεικτικές των πολλών στιλ που μπορεί να υποστηρίξει η 23χρονη τραγουδίστρια.

Η Katy Perry έβγαλε φτερά στα Grammy! Φόρεσε μια λευκή τουαλέτα Giorgio Armani με μπούστο από κεντημένα κρύσταλλα Swarovski. Τα εντυπωσιακά ψηλοτάκουνά της είναι Casadei και τα κοσμήματα Thomas Sabo. Δεν κράτησε τσάντα γιατί όλοι ξέρουν ότι δεν μπορείς να συνδυάσεις και φτερά και τσάντα στην ίδια εμφάνιση. Μαζί της στο κόκκινο χαλί περπάτησαν ο σύζυγος της Russell Brand και η 90χρονη γιαγιά της!

Η Nicki Minaj θεώρησε ότι η Lady Gaga δεν ήταν αρκετά εκκεντρική και είπε να βάλει το λιθαράκι της με Givenchy! Μην τολμήσεις τόσο λεοπάρ σε μια εμφάνιση! Ούτε που να το σκεφτείς! Η Nicole Kidman με Jean Paul Gaultier έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλά: Να είναι εκθαμβωτική! Η Heidi Klum εμπιστεύεται μόνο την αξία του χρυσού! Η μάξι τουαλέτα της είναι σχεδιασμένη από τον Julien Macdonald ενώ τα παπούτσια της είναι Christian Louboutin.

Η Christina Aguilera έχει αρχίσει να θυμίζει Christina Aguilera και πάλι! Η Jennifer Lopez ήθελε να λάμψει… κι έτσι έκανε! Επέλεξε ένα μίνι φόρεμα Emilio Pucci, τα ‘Very Mix’ ψηλοτάκουνα του Christian Louboutin, Cartier κοσμήματα και clutch Daniel Swarovski. Η Ciara αποφάσισε να είναι και πάλι αποκαλυπτική, αυτή τη φορά με Εmilio Pucci. Μάλλον όμως τα δερμάτινα ψηλοτάκουνα δεν ταιριάζουν με το γαλανόλευκο print.

Read More

And More