Δ. Μοιραράκη στο TLIFE: “Είναι η πρώτη φορά που θα φορέσω νυφικό! Έχω πολύ άγχος για το γάμο!”

Την πρώτη μέρα του καλοκαιριού επέλεξε η Δέσποινα Μοιραράκη για να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον καπετάνιο της καρδιάς της. Η βασίλισσα των χαλιών θα παντρευτεί σήμερα το απόγευμα, με θρησκευτικό γάμο τον αγαπημένο της Γιάννη Κοντούλη σε μια ρομαντική τελετή στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι.

Η γνωστή επιχειρηματίας έχει επιμεληθεί και τις τελευταίες λεπτομέρειες του παραμυθένιου γάμου της και περιμένει με αγωνία τη μεγάλη στιγμή. “Τα έχω ετοιμάσει όλα. Είμαι πολύ συγκινημένη και αγχωμένη για το γάμο”, εξομολογήθηκε η ίδια στο TLIFE.
Μιλώντας για τις λεπτομέρειες του μυστηρίου και το νυφικό της, η Δέσποινα Μοιραράκη είπε: “Θα φορέσω ένα λευκό νυφικο που έχουν σχεδιάσει οι MiRo και είμαι πολύ χαρούμενη γιατί είναι η πρώτη φορά που θα βάλω κανονικό νυφικό, αφού στον πρώτο μου γάμο ήμουν πολύ μικρή και δεν το είχα χαρεί. Στην εκκλησία θα με συνοδεύσουν οι δυο γιοί μου ο Γιώργος και Τάσος, που θα φορούν επίσης κουστούμια σχεδιασμένα από τους MiRo”.
Μάλιστα, ο γάμος θα γίνει με τελετουργικό Ναυτικού και η γνωστή επιχειρηματίας αναμένεται να περάσει με τον καλό της κάτω από τα σπαθιά που θα υψώσουν μπροστά στην είσοδο, οι συνάδελφοι του. “Ο γάμος θα γίνει όπως γίνονται οι γάμοι των Ναυτικών. Δεν ξέρω ακριβώς τη διαδικασία. Έχω κι εγώ άγχος για να δω πως θα είναι”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Η ίδια αναμένεται να εμφανιστεί πολύ όμορφη και ανανεωμένη, καθώς όπως αποκάλυψε πρόσφατα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, έχει χάσει 10 κιλά μέχρι στιγμής.
Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι η προσωπική φίλη της επιχειρηματία εδώ και 25 χρόνια Βέλα Γκόλα και ο επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη Νίκος Μπακατσέλος. Οι βέρες του ζευγαριού θα είναι λευκόχρυσες από το κοσμηματοπωλείο του Κώστα Καίσαρη.Το στολισμό της εκκλησίας, ο οποίος θα είναι σε λευκό χρώμα, έχει αναλάβει η Fevronia, ενώ τις μπομπονιέρες επιμελείται η Λιάνα Βουράκη και θα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές.
Τα μαλλιά της Δέσποινας Μοιραράκη θα επιμεληθεί ο Βασίλης Μπουλούμπασης και το μακιγιάζ ο προσωπικός της μακιγιέρ φίλος της Αχιλλέας Χάριτος και σκηνοθέτης του γάμου θα είναι ο Τάσος Μπιρσίμ. Ενώ, θα υπάρχει ειδικός χώρος για τους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους.
Όσο για τη δεξίωση του γάμου, θα γίνει στο Ecali Club την Παρασκευή στις 3 Ιουνίου και εκεί θα βρεθούν πάνω από 700 άτομα. Ανάμεσά στους προσκεκλημένους θα είναι συνεργάτες και φίλοι της επιχειρηματία από τα Αραβικά Εμιράτα. Ακόμη, το σημαντικό είναι πως στην πρόκληση που έστειλαν στους φίλους τους για τη δεξίωση, η Δέσποινα και ο Γιάννης ζήτησαν, αντί για δώρα να δωθούν χρήματα σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Το ζευγάρι, μάλιστα, έχει συμπεριλάβει στο φινετσάτο ιβουάρ προσκλητήριο τους λογαριασμούς τεσσάρων φιλανθρωπικών ιδρυμάτων: EΛΕΠΑΠ, Life Line Hellas, Στοργή, Ελλ. Παιδικό Χωριό Φίλυρου.
Τέλος, αξίζει να σημεώσουμε ότι το ζευγάρι έκανε πριν λίγους μήνες πολιτικό γάμο στη Γλυφάδα και άφησαν για το καλοκαίρι το θρησκευτικό τους γάμο.
Το TLIFE τους εύχεται η ώρα η καλή!

Read More

And More