Π. Πετράκης στο TLIFE: “Με την Ελένη έχουμε κολλήσει πολύ!”

Για τη συμμετοχή του στο “Just the two of us”, τις πρόβες και τη συνεργασία με την Ελένη Φουρέιρα μίλησε ο Παναγιώτης Πετράκης στο TLIFE.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός που έγινε ιδιαίτερα γνωστός από το ρόλο του “Λουκά” στην επιτυχημένη σειρά του Mega “Τα Μυστικά της Εδέμ” βρίσκεται στο πλευρό της Ελένης Φουρέιρα και τραγουδούν μαζί για το “Just the two of us”.

Περνάμε πολύ καλά. Με την Ελένη έχουμε κολλήσει πολύ. Η συνεργασία μας είναι εξαιρετική”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Πετράκης και πρόσθεσε πως παρόλο που δεν έχουν καταφέρει να κάνουν αρκετές πρόβες, οι δυο τους ταιριάζουν αρκετά και έχουν καλή χημεία. “Δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε πολλές πρόβες. Παρόλα αυτά, όποτε κάνουμε περνάμε πολύ καλά και γελάμε”, σημείωσε
Ακόμη, ο ίδιος αν και έχει αποσπάσει καλές κριτικές, δεν θεωρεί τον εαυτό του φαβορί. “Δεν πιστεύω πως υπάρχουν φαβορί. Εκτός των αντικειμενικών δυνατοτήτων του κάθε διαγωνιζόμενου παίζει ρόλο και η προσωπικότητα και το πόσο δημοφιλής είναι ο καθένας. Εγώ χαίρομαι την κάθε στιγμή που είμαι εκεί. Μου αρέσει που είμαι στο παιχνίδι για ένα τόσο σημαντικό σκοπό και μπορώ να πω, πως μέσα από το “Just the 2 of us” έχω κάνει ήδη κάποιους φίλους”, ανέφερε.
Όσον αφορά την κριτική επιτροπή, ο ίδιος θεωρεί πως δεν χρειάζεται να είναι πιο ελαστικοί, αλλά ότι θα πρέπει να τους κρίνουν μόνο για το τραγούδι στο οποίο διαγωνίζονται. “Η κριτική επιτροπή θα πρέπει να γνωρίζει το αντικείμενο που κρίνει. Σχόλια επί του ενδυματολογικού δεν έχουν καμιά σχέση με την ερμηνεία μας. Αυτές οι παρατηρήσεις θα πρέπει να γίνονται στην ενδυματολόγο και όχι σε εμάς. Θέλουμε κρίση μόνο επί της ουσίας”, υπογράμμισε.

Παράλληλα, στο ενδεχόμενο να τραγουδήσει ένα πιο λαϊκό τραγούδι, ο γνωστός ηθοποιός είπε ότι θα το έκανε με μεγάλη χαρά. “Μπορεί να είναι πιο έξω από εμένα, αλλά χωρίς να προδώσω το τραγούδι θα προσπαθήσω να το ερμηνεύσω όσο το δυνατόν καλύτερα. Όταν έχεις να κάνεις με δουλεμένες φωνές και όχι με κάποια ακατέργαστη λαϊκή φωνή, το αποτέλεσμα σίγουρα δεν θα είναι το ίδιο, αλλά μπορεί να είναι εξ’ ίσου ενδιαφέρον”, παραδέχτηκε.
Τέλος, ο ίδιος εξομολογήθηκε πως δεν έχει ιδιαίτερο άγχος για τα live. “Δεν έχω άγχος. Το έχω πάρει σαν ένα “παιδικό πάρτυ” στο οποίο διασκεδάζω πολύ και έχουμε γίνει όλοι μια παρέα”, δήλωσε.

Δες το video από την τελευταία τους εμφάνιση:

Read More

And More