Τι έκανε η Ε. Μενεγάκη και ενόχλησε τον πρώην σύζυγό της;

Μεσημέρι Τρίτης 29 Μαρτίου. Η πιο ακριβοπληρωμένη παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης, επιστρέφει στη βίλα της στα Μελίσσια αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της, ενώ λίγη ώρα αργότερα φεύγει για ψώνια με το αυτοκίνητό της.

Δύο μέρες πριν, όμως, η Ελένη είχε επιστρέψει από την Άνδρο μαζί με τον αγαπημένο της, Μάκη Παντζόπουλο και τα δύο μεγαλύτερά της παιδιά, Άγγελο και Λάουρα. Το ταξίδι αυτό φαίνεται όμως πως έφερε σύννεφα στη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος ενοχλήθηκε πολύ από ένα περιστατικό. “Ο Γιάννης Λάτσιος πρέπει να ενοχλήθηκε που ο γιος του ταξίδεψε μόνος του με τον σύντροφο της γυναίκας του”, λέει πηγή από το κοντινό τους περιβάλλον στο “ΟΚ!”.

Παράλληλα, η ίδια πηγή σημείωσε χαρακτηριστικά: “Δεν εξομολογήθηκε πουθενά κάτι τέτοιο, αλλά από εκείνη τη μέρα οι σχέσεις του με την Ελένη μπήκαν ξανά στον πάγο. Το χάσμα στη σχέση τους έγινε μεγαλύτερο στα μέσα της εβδομάδας, όταν διάβασε τη συνέντευξη της Ελένης Μενεγάκη, στην οποία ακούστηκαν πράγματα από την ίδια που δεν είχαν σχέση με την πραγματικότητα. Ένιωσε μεγάλη απογοήτευση, γιατί εκείνος δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για τους λόγους που ευθύνονται για το τέλος του γάμου τους”

Διάβασε περισσότερα στο “ΟΚ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More