Α. Μωρέλλας: “Όταν η Ελένη δεν έχει κέφια, δεν της παίρνεις εύκολα κουβέντα”

Ο συμπαρουσιαστής της Ελένης Μενεγάκη, Αλέξανδρος Μωρελλάς, περιγραφεί στο περιοδικό “Down Town” τους 2 μήνες που έχει περάσει μαζί της. Πιο συγκεκριμένα μίλησε για τα πρώτα λόγια που του είπε η δημοφιλής παρουσιάστρια, για τα ρούχα που επιλέγει να φορέσει στην εκπομπή η Ελένη καθώς δεν την νοιάζει να φαίνεται κούκλα, αλλά να νιώθει άνετα, για το “Twitter” που έχει γίνει το χόμπι της τον τελευταίο καιρό, αλλά και όταν δεν έχει κέφια δεν της παίρνεις εύκολα κουβέντα!
Όταν η Ελένη Μενεγάκη είδε αγχωμένο τον καινούριο παρουσιαστή, Αλέξανδρο, του είπε: “Είμαι τόσα χρόνια σε αυτό τον χώρο. Αν έπαιρνα μέσα μου κάθε αρνητικό σχόλιο που δικαίως ή αδίκως, αναφέρεται σε μένα, προφανώς θα είχα καταλήξει στο νοσοκομείο. Συνέχισε να κάνεις καλά την δουλειά σου, συνέχισε να είσαι ο εαυτός σου. Και σε παρακαλώ, μην αλλάξεις για χάρη της τηλεόρασης.”

Ο Αλέξανδρος αποκάλυψε για την όμορφη παρουσιάστρια ότι δεν την ενδιαφέρει να φορέσει ρούχα για να δείχνει κούκλα: “Τα ρούχα που επιλέγει να βάλει στην εκπομπή θέλει περισσότερο να της φτιάχνουν την διάθεση και λιγότερο να την δείχνουν κούκλα γι’ αυτό και προτιμά τα ζωντανά χρώματα, ενώ είναι γνωστό πια ότι βάφεται μόνη της ακόμα και στον αέρα της εκπομπή, όπως πριν από λίγες μέρες όταν κοιτώντας τον εαυτό της στο μόνιτορ αναρωτήθηκε: “Εγώ έβαλα τόσο ρουζ ή φταίει η οθόνη που κοιτάω;” Και διόρθωσε μόνη της το make up προσθέτοντας λίγη πούδρα.”

Στη συνέχεια μίλησε για το νέο χόμπι της Ελένης που είναι το twitter: “Για το νέο της αγαπημένο χόμπι, την επικοινωνία με τους τηλεθεατές μέσα από το Internet, ευθύνονται αφενός τα παιδιά της που την έψησαν το καλοκαίρι να αγοράσει iPad και αφετέρου ο Άλεξ Καβδάς που της έκανε εντατικά μαθήματα τους τελευταίους 2 μήνες. Στα διαλείμματα της εκπομπής η Ελένη συνηθίζει να απαντάει πάντα η ίδια στα μηνύματα των χιλιάδων followers που έχει αποκτήσει.”

Τέλος ο Αλέξανδρος είπε ότι όταν η Ελένη δεν έχει κέφια, δεν της παίρνεις εύκολα κουβέντα: “Όταν δεν έχει κέφι απλά κάθεται και κοιτάει την ροή της θεματολογίας, πίνοντας δύο γουλιές καφέ από τον διπλό ελληνικό που έχει πάντα δίπλα της. Την στιγμή εκείνη δεν της παίρνεις πολύ εύκολα κουβέντα.”

Read More

And More