Ε. Χατζίδου: Η κυρία “Χειρότερα” μας αποκαλύπτεται: Έχω ψάξει το κινητό του συντρόφου μου και βρήκα… “πράγματα”!

Η Ελένη Χατζίδου έγινε γνωστή τους τελευταίους μήνες με την επιτυχία της “Χειρότερα”, το τραγούδι που έγινε επιτυχία και της έγραψε ο Παντελής Παντελίδης. Η Ελένη η οποία σπούδασε Θεολογία, αποκαλύπτει στo TLIFE ότι ζήτησε από τον Παντελή να της το γράψει μόλις είχε βγει από μια σχέση η οποία δεν είχε τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο. Εξομολογείται ότι έχει ψάξει το κινητό του προηγούμενου συντρόφου της και έχει βρει στοιχεία που δεν …έπρεπε, ενώ μοιράζεται μαζί μας τη διατροφή που την κρατάει αδύνατη και σε καλή φυσική κατάσταση!

Κυρίες και κύριοι η Ελένη Χατζίδου, αποκαλύπτεται στο TLIFE!

Τα παιδικά χρόνια και η επαφή με το τραγούδι

Πως σου ήρθε η ιδέα να γίνεις τραγουδίστρια; Ο μπαμπάς μου ήταν σε μια ρεμπέτικη κομπανία. Όταν γινόταν γάμος ή πανηγύρι φώναζαν τον μπαμπά μου. Έβλεπα λοιπόν τον μπαμπά μου να τραγουδάει και να τον αποθεώνουν και μου άρεσε. Όταν μεγάλωσα λίγο τραγουδούσα και εγώ. Αλλά μιλάμε για ρεμπέτικα.Το πανεπιστήμιο και η Θεολογία ήταν ουσιαστικά ένας τρόπος για να φύγω από το χωριό. Γιατί από τότε ήξερα τι ήθελα να κάνω. Ήμουν ζωηρούλα μικρή. Αγοροκόριτσο! Έπαιζα μπάλα με τα αγόρια ανέβαινα στα βουνά και μάζευα φίδια.

Πόσα χρόνια τραγουδούσες μέχρι να γίνεις γνωστή με το “Χειρότερα”; Ξεκίνησα το 2002. Ήταν δύσκολα. Τον τελευταίο χρόνο είχα απογοητευτεί. Κοιτούσα μήπως δώσω εξετάσεις στον ΑΣΕΠ γιατί πήρα το πτυχίο μου. Αλλά και τώρα που έκανα μια επιτυχία δεν πετάω στα σύννεφα. Στο μαγαζί όταν τραγουδάω είμαι τόσο χαρούμενη που γελάω συνέχεια. Όλοι χαίρονται όταν πάει καλά η δουλειά τους αλλά ξέρω ότι τίποτα δεν είναι για πάντα και ότι οι καιροί είναι δύσκολοι…

Το κεφάλαιο Παντελής Παντελίδης

Είστε φίλοι με τον Παντελή; Πώς τον γνώρισες και πώς σου εμπιστεύτηκε το κομμάτι του; Τον αγαπάω πολύ τον Παντελή .Δεν ήμασταν φίλοι, ούτε μεγαλώσαμε μαζί, ούτε ήμασταν κολλητοί. Αλλά τον θεωρώ μέλος της οικογένειάς μου. Τον γνώρισα πριν ένα χρόνο σε ένα live που πήγα να τραγουδήσω. Μετά από ένα μήνα που τραγουδούσαμε, του ζήτησα ένα τραγούδι. Σκέφτηκα ότι ή θα βγάλω ένα τραγούδι καλό και ό,τι γίνει, ή θα τα παρατήσω. Του ζήτησα να γράψει ένα τραγούδι για μένα, να έχει νεύρο να είναι δυναμικό. Επειδή είχα βγει από μια σχέση 4 χρόνων και τελειώσαμε κάπως περίεργα και μου είχε βγει μια τσαντίλα….Βέβαια δεν καταριέμαι κανένα αλλά ήθελα ένα κομμάτι που να λέει στον άλλο, μπορώ και μόνη μου δεν σε έχω ανάγκη και είμαι γυναίκα δυναμική… Και να σκέφτεσαι τι χάνεις όταν είσαι με την άλλη!Και μου το φέρνει σε μια εβδομάδα και έπαθα πλάκα. Του είπα τι έγραψες δεν θα πήγαινε εκεί το μυαλό μου. Και μου απάντησε ο Παντελής: Αν δεν είναι μαζί μας Ελένη δεν μας νοιάζει καθόλου τι κάνουν στη ζωή τους. Αν χωρίσει από εμένα το κορίτσι δεν πάει να πνιγεί”…(γέλια)

Ο κόσμος αγάπησε το “χειρότερα” γιατί εκτονώθηκε όχι μόνο στα ερωτικά του αλλά και γενικά λόγω των δύσκολων καταστάσεων.

Είσαι ερωτευμένη; Ναι είμαι σε μια σχέση εδώ και 2,5 χρόνια και δεν είναι από τον χώρο της showbiz.

Zηλεύεις; Παλαιότερα πάρα πολύ. Δεν ξέρω πως το απέβαλα. Είναι αρρώστεια η ζήλια είναι άσχημο και για τον εαυτό σου.

Δηλαδή τώρα σου πέρασε; Γιατί η ζήλεια δεν είναι κάτι που φεύγει εύκολα… Ναι τώρα δεν το νιώθω τόσο… Ίσως είναι και το τι σου βγάζει ο άλλος που είσαι μαζί του. Του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και είμαι πολύ ήρεμη.

Έχεις κάνει ποτέ “κατινιά”; Έχεις ψάξει κινητό για παράδειγμα;
Ε άμα αφήνει κι αυτός το κινητό του μπροστά μου και φεύγει εγώ φταίω; και μάλιστα χωρίς να το κλειδώνει…(γέλια) Το έχω κάνει στην προηγούμενη σχέση και βρήκα και πράγματα. Σοκαρίστηκα και μήπως ήταν καλύτερα να μην τα είχα δει; Αλλά από την άλλη να μην ξέρω με ποιον άνθρωπο είμαι; Να τον αφήνω να με κοροϊδεύει;

Πως κρατάς τη σιλουέτα σου; Κάνεις δίαιτες; Είμαι τυχερή νομίζω. Αγαπάω τα γλυκά και δεν μπορώ να τα κόψω αλλά ευτυχώς κάποια φαγητά που είναι παχυντικά, δεν μου αρέσουν. Για παράδειγμα δεν τρώω καθόλου τηγανητά, δεν μου αρέσουν τα λιπαρά φαγητά. Ευτυχώς γυμνάζομαι τακτικά. 3 φορές την εβδομάδα. Έκανα παλιά στίβο και μου αρέσει να γυμνάζομαι.

Ακολουθείς τις τάσεις της μόδας; Ξοδεύεις πολλά για ρούχα και παπούτσια; Δεν θα κάτσω να δώσω πολλά λεφτά για ρούχα. Όταν ακούω από τις φίλες μου ότι έδωσαν 500 ευρώ για ένα ζευγάρι παπούτσια μου φαίνεται αστείο.Ψωνίζω από γνωστή αλυσίδα ρούχων με οικονομικά κομμάτια. Αν μπορείς να τα συνδυάζεις σωστά τα ρούχα ακόμα και φθηνά να είναι μπορείς να είσαι καλοντυμένη. Αν δεν έχεις γούστο, όσα λεφτά και να δώσεις μπορεί να γίνεις…καρναβάλι (γέλια). Για τη δουλειά όμως το πράγμα αλλάζει.Θέλω να δώσω χρήματα για ένα καλό κομμάτι αλλά για την πίστα μόνο.

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος σου; Από μικρή φοβόμουν μήπως δεν μπορώ να κάνω παιδιά. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος φόβος μου. Φοβάμαι όμως μην πάθουν τίποτα και οι γονείς μου οι οποίοι μεγαλώνουν…

Ποια είναι τα όνειρά σου; Ποιο θα ήταν το επόμενο τέλειο βήμα; Να είναι και το επόμενο τραγούδι μου επιτυχία. Έχω πολύ μεγάλο άγχος. Είμαι στη διαδικασία που ψάχνουμε κομμάτια με τους συνεργάτες μας στη spicy.

Δες φωτογραφίες από την προσωπική συλλογή της Ελένης


Από ταξίδι της στη Disneyland


Στην Αφρική


Από την επίσκεψή της στο Μουσείο της Ακρόπολης

Read More

And More