L. Narjes: Bρέθηκε στο Santa Claus Kingdom και δοκίμασε την πρωτοποριακή εσωτερική τεχνητή πίστα ΣΚΙ & Snowboard!

Κατασκευασμένη από το ασφαλέστερο και πιο λειτουργικό υλικό του κόσμου θα δώσει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν τα χειμερινά σπορ χωρίς να πάνε στο βουνό!

Στο Santa Claus Kingdom έχει στηθεί ένα μικρό χιονοδρομικό κέντρο! Στην πίστα, μήκους 45 μέτρων και πλάτους 18 μέτρων, υπάρχει επαρκής εξοπλισμός -μπότες και πέδιλα- σε όλα τα μέτρα, καθώς και έμπειροι αθλητές και προπονητές που κάνουν μαθήματα σκι στα παιδιά. Eκεί δοκίμασε και η Laura Narjes τις ικανότητές της στο σκι.

Στο Santa Claus Kingdom όλα είναι δυνατά! Ακόμα και το Ski μέσα στην πόλη!

Φέτος, το Santa Claus Kingdom καινοτομεί φέρνοντας στην Αθήνα την πρώτη εσωτερική, τεχνητή πίστα ski αρχαρίων και snowboard!

Τώρα έχουν όλοι την ευκαιρία να κάνουν Ski μέσα στην πόλη. Κατασκευασμένη από το ασφαλέστερο και πιο λειτουργικό υλικό του κόσμου θα δώσει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν τα χειμερινά σπορ και να κάνουν τα πρώτα τους μαθήματα σκι και snowboard, χωρίς να πάνε στο βουνό!

Στην πίστα, μήκους 45 μέτρων και πλάτους 18 μέτρων, υπάρχει επαρκής εξοπλισμός -μπότες και πέδιλα- σε όλα τα μέτρα, καθώς και έμπειροι αθλητές και προπονητές που κάνουν μαθήματα σκι στα παιδιά.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο… μπορείς να κάνεις και βραδινό σκι!

Ονειρευόσουν πάντοτε να κάνεις το αγαπημένο σου άθλημα τη νύχτα; Το Santa Claus Kingdom φέτος κάνει τα όνειρά σου πραγματικότητα! Έτσι, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, από τις 21:00 έως τις 24:00 το βράδυ, η πίστα ski & snowboard του πάρκου θα παραμένει ανοιχτή (για τους 16 και άνω). Και όχι μόνο…

Για τους φανατικούς του snowboard, θα υπάρχουν ειδικά boxes για φιγούρες και άλματα.

Μια εμπειρία κατάβασης που θα σου μείνει αξέχαστη!

Ραντεβού για Ski στην Παιανία, λοιπόν!

Με μόνο αξεσουάρ τη θετική σου ενέργεια, καθώς στο Santa Claus Kingdom θα βρεις ότι θα έβρισκες και σε ένα μικρό χιονοδρομικό κέντρο: όλο τον εξοπλισμό που χρειάζεσαι -πέδιλα και μπότες- στα μέτρα σου, ειδικούς για να σου μάθουν τα πρώτα βήματα πάνω στην πίστα και οι πιο πεπειραμένοι μπορείτε να οργανώσετε επί τόπου μίνι αγώνες κατάβασης με τους φίλους σας.

Read More

And More