Ν. Παπαδημητρίου: “Πέρασα την κατάθλιψη μετά την πρώτη μου εγκυμοσύνη!”

Στην πιο δημιουργική περίοδο της ζωής της βρίσκεται η Ντορέττα Παπαδημητρίου, που μετά τη νίκη στο “Dancing with the stars” ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα παράσταση “Hangover” που θα πρωταγωνιστεί μαζί με τον Μάριο Αθανασίου και τον Πάνο Μουζουράκη.
Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό “Like” της Espresso και αποκάλυψε τα πάντα για τον έρωτα, τις σχέσεις, το ενδεχόμενο ενός νέου γάμου και την κατάθλιψη που πέρασε στην πρώτη εγκυμοσύνη της.

Πες μας για το ρόλο σου στο Hangover.
“Υποδύομαι ένα call girl που μαζί με μια συνάδελφο της πηγαίνει σε ένα bachelor party Που οργανώνουν 4 φίλοι. Ακολουθεί μια τρελή νύχτα με πάρτι, ποτά και διάφορα άλλα… συνοδευτικά που έχει φέρει ένας φίλος. Όταν ξυπνάμε την επόμενη μέρα, η συνάδελφός μου είναι νεκρή στο πάτωμα, ο ένας φίλος αγνοείται και μέσα στη σουίτα υπάρχουν διάφορα πράγματα που κανείς δεν ξέρει πώς βρέθηκαν εκεί”.
Έχεις περάσει κατάθλιψη;
“Την έχω βιώσει σε μικρά χρονικά διαστήματα. Δεν έχω ζήσει την κατάθλιψη με την έννοια του πολύ καιρού ούτε με βαθιά συμπτώματα. Την πέρασα μετά την εγκυμοσύνη, στην πρώτη μου γέννα. Έχω περάσει κάποιο διάστημα μηνών, δύσκολων, ψυχολογικά. Αν και τη λέξη κατάθλιψη την λέμε λίγο εύκολα. Είμαστε καμιά βδομάδα μελαγχολικοί και το λέμε κατάθλιψη, ενώ είναι σοβαρό ψυχολογικό νόσημα”.

Θα ήθελες τρίτο παιδί;
“Αν ερωτευτώ πολύ στη ζωή μου ξανά, δεν θα με πείραζε να κάνω άλλο ένα παιδί. Δεν είμαι αρνητική σε αυτό το κομμάτι”.
Θα έλεγες “ναι” σε ένα δεύτερο γάμο;
“Αν ερωτευόμουν πάρα πολύ και ο άλλος ήθελε να παντρευτεί οπωσδήποτε, θα το έκανα. Αλλά ο γάμος δεν είναι κάτι που το σκέφτομαι ως απαραίτητο για να το ξανακάνω”.
Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό “Like” που κυκλοφορεί!

Read More

And More