Η Ariana Grande είναι το νέο πρόσωπο του MAC Viva Glam (και πρέπει να δεις αυτά τα κραγιόν)!

Υπάρχει αυτό το υπερφανταστικό beauty νέο που μας κάνει να θέλουμε να πατήσουμε το fast forward τώρα. Ειδικά αν είσαι fan των MAC (είμαι!) και ειδικά αν είσαι και fan της Ariana Grande (ομοίως!).

Το νέο που μόλις ανακοινώθηκε είναι ότι η Ariana Grande είναι το νέο πρόσωπο του MAC Viva Glam, εκείνης της σειράς με ένα κραγιόν κι ένα lipgloss από τα MAC που έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα μιας και το 100% των εσόδων πηγαίνει σε όσους πάσχουν από AIDS.

Κάπως έτσι, λοιπόν, η Ariana Grande διαδέχεται την Miley Cyrus- που είχε διαδεχτεί την Rihanna και οοοοολοοοο αυτό μεταφράζεται ως εξής για την Ariana Grande: είναι το επόμενο hot! Για εμάς, πάλι, αυτά τα δύο κραγιόν και lipgloss της σειράς μπαίνουν από τώρα στην λίστα των αγορών μας. Δες παρακάτω και θα καταλάβεις γιατί (πέρα από το φιλανθρωπικό του πράγματος)…

/

Το κραγιόν που φοράει παραπάνω η Ariana Grande στα χείλη της είναι το ένα από τα δύο της σειράς και μπορείς να τα δεις καλύτερα παρακάτω…

/

Όπως είπε και η pop star με τους άπειρους fan εκεί έξω η σειρά αποτελείται από ένα σκούρο κραγιόν που αντιπροσωπεύει το κακό κορίτσι μέσα σου κι ένα ροζ που αντιπροσωπεύει το καλό κορίτσι που επίσης κρύβεις μέσα σου. Έξυπνο!

Τα νέα Viva Glam με πρόσωπο την Ariana Grande θα κυκλοφορήσουν τον Ιανουάριο.

Εν τω μεταξύ, το μαύρο χρώμα στα χείλη είναι super hot! Για την ακρίβεια, είναι το κόκκινο του φετινού Χειμώνα! Δες εδώ την beauty πρόβλεψη που είχαμε κάνει έναν χρόνο πριν!

Read More

And More