Η Kendall Jenner βγάζει την δική της παλέτα με σκιές!

Στο έχουμε ξαναπεί εδώ πόσο πολύ μας αρέσει αυτή η συνεργασία της Kendall Jenner με την Estee Lauder. Και τώρα ειδικά που πάει ένα βήμα παραπέρα.

Η Kendall Jenner, λοιπόν, πρόκειται να κυκλοφορήσει την δική της παλέτα με σκιές, εκείνη που φέρει την δική της υπογραφή και της Estee. Τα χρώματα τα διάλεξε εκείνη, είναι αυτά που φοράει και η ίδια οπότε όσες το συμπεριλάβουν στην συλλογή τους θα έχουν ένα πραγματικό κομμάτι του απόλυτου it girl τώρα!

Το beauty νέο δημοσιεύτηκε στο Refinery29, το βίντεο που θα δεις παρακάτω είναι αποκλειστικό τους και το δανειζόμαστε…


Στην συνέντευξη μάλιστα που έδωσε στην beauty editor του αμερικάνικου site είπε μεταξύ άλλων ότι λατρεύει τα bronze και τα γήινα και πως είναι αυτά που χρησιμοποιεί πάντα σε μια παλέτα και πως τα παστέλ δεν τα αγγίζει καν με το πινέλο της. Επίσης, είπε πως το προϊόν που ονειρεύεται να φτιάξει μια μέρα είναι μια έτοιμη μάσκα… μακιγιάζ που απλώς θα την κολλάς στο πρόσωπό του όταν θα θέλεις να βαφτείς (please! please! please! καν΄το!) και πως η καλύτερη beauty συμβουλή που έχει πάρει ever είναι να πλένει το πρόσωπό της πρωί- βράδυ.

Στα πρακτικά: η παλέτα δεν θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα. Εν τω μεταξύ, όμως, αν θέλεις κάτι από την Kendall, τσέκαρε εδώ τα αγαπημένα της lip gloss τα οποία αν δεν φορέσει δεν βγαίνει από το σπίτι της! Κυριολεκτικά!

Read More

And More